op dit moment 14041 wensen vervuld 914 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Vrienden van stichting Stichting Ambulance Wens

“Vrienden van stichting Stichting Ambulance Wens” zijn bedrijven of personen die minimaal € 1.500 per jaar doneren aan onze stichting. Hierdoor ontstaat meer zekerheid wat betreft inkomsten voor de stichting en dus ook meer zekerheid dat wij patiënten kunnen blijven helpen hun laatste wens te vervullen.

“Vrienden van stichting Stichting Ambulance Wens” krijgen in ruil hiervoor een vermelding op onze website met een korte beschrijving van het bedrijf en een koppeling naar hun website. Onze website trekt dagelijks ruim 400 bezoekers!

Wilt u ons ook helpen hulp te verlenen? Stuurt u dan een e-mail naar: info@ambulancewens.nl

De stichting Stichting Ambulance Wens is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een donateur kan giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (binnen de daarvoor geldende regels van de Belastingdienst).

Jordex Shipping

Jordex Shipping

Jordex Shipping & Forwarding B.V. is een expert op het gebied van Global Transport Management. Vanuit de thuisbasis in Rhoon/Rotterdam bieden we een breed pakket aan logistieke dienstverlening en oplossingen, ongeacht de eigenschappen, herkomst of bestemming van de vracht. Containertransport van en naar alle bestemmingen, ondersteuning bij importactiviteiten of wereldwijde opslag: we doen het graag en altijd concurrerend, snel en zeker.

Wilt u meer informatie? Kijkt u dan eens op onze website http://www.jordex.nl/. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (010) 283 62 22.

Jordex Shipping & Forwarding B.V.
Ambachtsweg 6
3161 GL RHOON

Plusprint

Plusprint

Prijs en kwaliteit zijn natuurlijk twee belangrijke factoren, maar levertijd, flexibiliteit en heldere communicatie zijn minstens zo belangrijk. Voor ons is dat allemaal vanzelfsprekend, want zo werken we al sinds 1993 voor een grote groep tevreden klanten. Drukwerkkwaliteit is deels afhankelijk van techniek, dat staat vast. Maar ook het mensenwerk is en blijft een belangrijke factor. Nauwkeurige controle voordat de pers gaat draaien, meedenken, anticiperen en kwaliteits- en huisstijlbewaking spelen daarin een cruciale rol. Doelstelling hierbij is een tevreden klant die graag zaken met ons doet. Langdurige relaties, daar geloven wij in.

Eén telefoontje en wij leveren nog dezelfde dag uit úw voorraad. En of het nu gaat om brochures, folders of correspondentiedrukwerk; een presentatiemap, catalogus of visitekaartje; grote of kleine oplagen; digitaal of in offset gedrukt...

Met een team van 15 enthousiaste vakmensen regelen wij het. Zoals ú dat wenst.

Telefoon: 010 - 295 81 11
Fax: 010 - 295 81 12

info@plusprint.nl (algemeen)
verkoop@plusprint.nl (offerte aanvragen)
www.plusprint.nl

Formido Albrandswaard

Formido Albrandswaard

Formido Albrandswaard is sinds 1996 in Albrandswaard aanwezig en in handen van de Familie Spruijt. Daarvoor was er de Hubo in Rhoon, Spruijt Doe het zelf centrum, en schildersbedrijf Jac Spruijt VOF. Sinds een aantal jaar is de dagelijkse leiding in handen van Elzo Tigelaar en Niels van Engeldorp Gastelaars (beide schoonzoon van Spruijt). En we hebben volop plannen met de bouwmarkt!!

Onze winkel is prettig en overzichtelijk ingericht en biedt uitstekende keuzemogelijkheden voor zowel de ervaren klusser als de beginnende doe-het-zelver. Naast constructieve assortimentsgroepen als hout-, plaat- en bouwmaterialen, vindt u bij Formido Albrandswaard alles op het gebied van sanitair, gereedschap, verf (Formido biedt de grootste keuze in kleuren én merken mengverf van Nederland!), ijzerwaren, verlichting, elektra, behang, badkamers, keukens, tuin, auto, fiets en huishoudelijk. Kortom te veel om op te noemen.

Formido Albrandswaard
Zwaardijk 2
3176 PT Poortugaal

Tel: 010 5015297
Fax:010 5019005

E-mail: info@formido-albrandswaard.nl

Durk

Durk

Enige jaren geleden heb ik het werk van de Stichting van dichtbij mogen ervaren tijdens een verdrietig en moeilijk moment, zoals zovelen zullen hebben ervaren die de Stichting in actie hebben gezien. De positiviteit en energie die het werk van de Stichting, maar met name de vrijwilligers, laat zien is bewonderenswaardig en verdient alle lof.

Hartelijke groet, Durk

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens