op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Vrienden van Stichting Ambulance Wens

Als vriend van Stichting Ambulance Wens steunt u ons doormiddel van een jaarlijkse donatie. Stichting Ambulance Wens is volledig afhankelijk van donaties en sponsoring. Met uw vriend van Stichting Ambulance Wens lidmaatschap kunnen wij wensen voor niet meer mobiele terminale patiënten blijven vervullen.

U kunt vriend worden voor een bedrag van 1.500 EURO per jaar.

Als dank hiervoor krijgt u:

  • Een vermelding op onze website met een korte beschrijving van uw bedrijf en een koppeling naar uw website. Onze website trekt dagelijks ruim 1.000 bezoekers!

Wilt u vriend van Stichting Ambulance Wens worden stuur dan een e-mail naar: info@ambulancewens.nl

De Stichting Ambulance Wens is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een donateur kan giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (binnen de daarvoor geldende regels van de Belastingdienst).

Panthion

Panthion

Panthion is een Rotterdams (maar landelijk werkend) HR-adviesbureau, met expertise op het snijvlak van mens & organisatie. Onderscheidend vermogen is voor ons van belang: “We zijn groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te kunnen betekenen”. Daarbij kijken we ook graag buiten ons eigen werkveld naar mensen om ons heen. Stichting Ambulance Wens raakt ons vaak in het hart met hun acties, betrokkenheid, positieve inzet en de behoefte om iets voor de ander te kunnen betekenen. Alhoewel wij totaal iets anders doen, zijn er veel overeenkomsten tussen ons bedrijf en Stichting Ambulance Wens. Wij dragen Stichting Ambulance Wens als “vriend van” een warm hart-, veel positieve energie en nieuwe mogelijkheden toe om iets voor anderen te kunnen blijven betekenen.

Meer informatie over Panthion. Klik dan hier

Plusprint

Plusprint

Prijs en kwaliteit zijn natuurlijk twee belangrijke factoren, maar levertijd, flexibiliteit en heldere communicatie zijn minstens zo belangrijk. Voor ons is dat allemaal vanzelfsprekend, want zo werken we al sinds 1993 voor een grote groep tevreden klanten. Drukwerkkwaliteit is deels afhankelijk van techniek, dat staat vast. Maar ook het mensenwerk is en blijft een belangrijke factor. Nauwkeurige controle voordat de pers gaat draaien, meedenken, anticiperen en kwaliteits- en huisstijlbewaking spelen daarin een cruciale rol. Doelstelling hierbij is een tevreden klant die graag zaken met ons doet. Langdurige relaties, daar geloven wij in.

Eén telefoontje en wij leveren nog dezelfde dag uit úw voorraad. En of het nu gaat om brochures, folders of correspondentiedrukwerk; een presentatiemap, catalogus of visitekaartje; grote of kleine oplagen; digitaal of in offset gedrukt...

Met een team van 15 enthousiaste vakmensen regelen wij het. Zoals ú dat wenst.

Telefoon: 010 - 295 81 11
Fax: 010 - 295 81 12

info@plusprint.nl (algemeen)
verkoop@plusprint.nl (offerte aanvragen)
www.plusprint.nl

De Vakantie Specialist

De Vakantie Specialist

Wij zijn blij dat er zulke mooie projecten als Stichting Ambulance Wens bestaan, regelmatig zagen wij wensen in vervulling gaan op social media. Een stichting bestaande uit louter vrijwilligers waarbij elke euro ook echt gebruikt wordt voor het uitvoeren van de laatste wensen van mensen. Met onze bijdrage hopen wij jullie jaarlijks weer een klein stukje extra vastigheid te geven, ga vooral door met alle goede dingen waar jullie mee bezig zijn.

https://www.de-vakantie-specialist.nl/

Kaasboerderij Hoogerwaard

Kaasboerderij Hoogerwaard

Boerenkaas te koop.
Kaasboerderij Hoogerwaard is een 17e-eeuwse Oudhollandse boerderij van het type Hallenhuis in Ouderkerk aan den IJssel. Gelegen in de Krimpenerwaard midden in het Groene Hart van Nederland. Op deze kaasmakerij wordt al generaties lang Goudse Boerenkaas gemaakt. Via de boerderijwinkel en webshop is deze kaas te verkrijgen, daarnaast is er ook een ruim assortiment aan brood- en bakmelen en andere streekproducten aanwezig.

Iets te vieren?
Ook voor een familiebijeenkomst, feestje, bruiloft, personeelsuitje, teambuilding of vergaderdag ben je hier aan het juiste adres. Volledig verzorgde programma´s die op maat in te vullen zijn met o.a. rondleiding, boerderijspelen, indoor midgetgolf, workshops kaas maken, lunch, buffet en BBQ. De website geeft een overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

https://www.hoogerwaard.info

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens