op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11

Doneren

Doneren

Het werk van Stichting Ambulance Wens kunnen we uitsluitend doen dankzij de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Om het werk van de stichting ook in de toekomst mogelijk te maken blijft de stichting afhankelijk van donaties. Het werk van Stichting Ambulance Wens is zonder uw donaties niet mogelijk.

Uw donatie is welkom op rekeningnummer: NL61 RABO 0112 9246 11 t.n.v. Stichting Ambulance Wens. Vanuit het buitenland als aanvulling met BIC nummer: RABONL2U

Grotere bedragen kunnen onder voorwaarden aftrekbaar zijn voor uw Belastingaangifte, omdat we door de Belastingdienst zijn aangemerkt als een "Algemeen Nut Beogende Instelling". Lees hier meer over.

Als u zelf een inzamelingsactie, sponsorloop, collecte e.d. wilt organiseren met de stichting als begunstigde neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.

U kunt de stichting ook steunen door middel van een periodieke machtiging waarbij u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aan de stichting doneert. U kunt hiervoor bij uw eigen bank een formulier invullen of dit via telebanking regelen. Of u kunt ons eenmalig steunen middels een bijdrage.

Download hier ons machtigings formulier.

Sommige mensen vragen ons wel eens kunnen we iets tastbaars doneren en voor die mensen hebben we een lijst gemaakt met materialen/dingen die wij met een bepaald bedrag kunnen aanschaffen;

één wens: €350,-

Tank diesel: €155,-

Verzekering voor één jaar(ambulance): €2.725,-

Wasmiddel voor één jaar (voor kleding en beddegoed): € 325,-

Brancard: €28.000,-

Dekbedhoezen (doen we 5jr mee): €4.700,-

Onderhoudsbeurt van 1 ambulance: €2.250,-

 

Vrienden Loterij

Vrienden Loterij

Stichting Ambulance Wens heeft al heel lang de wens om een huis aan zee te realiseren voor terminaal zieke patiënten. Hierdoor kunnen wij namelijk de terminale patiënten beter en langer laten genieten om nog één keer de zee te zien voordat ze gaan overlijden. Maar daar is wel extra geld voor nodig. Daarom zijn wij nu Goed Doel van de VriendenLoterij, samen met de VriendenLoterij gaan we acties organiseren om onze 'wens' te realiseren!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt.

Ook voor Stichting Ambulance Wens kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard!

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het huis aan zee kunnen realiseren.

Steun Stichting Ambulance Wens en maak kans op € 100.000,-!

Ga naar https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm, geef dan aan "Ik steun een club of vereniging naar keuze" en zoek dan op Stichting Ambulance Wens.

Gewoon doen

Gewoon doen

Kees Veldboer, de man achter Stichting Ambulance Wens

Gewoon doen is het verhaal over leven en werk van Kees Veldboer, oprichter en directeur van de Stichting Ambulance Wens. Als ambulancechauffeur ontdekte Veldboer dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen.

Het boek 'Gewoon doen' is te bestellen.

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens