op dit moment 11040 wensen vervuld 651 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11
 

8000 wensen vervuld

Inmiddels zijn er al meer dan 8000 wensen vervuld! Internationaal is er veel interesse en aandacht voor de stichting. Inmiddels zijn er ook volop mogelijkheden voor laatste wensen in België, Duitsland, Ecuador, Israël, Engeland, Zweden en Zwitserland.

Radio 1 had deze week een interview met Kees voor het programma Langs de lijn

Een van de drie meest inspirerende mensen op aarde. Dat is Kees Veldboer volgens de Britse omroep BBC, omdat hij wensen van terminaal zieke patiënten laat uitkomen. Begin juli ontving hij een award in Londen. “Dat ik dit mee mocht maken, is heel bijzonder. Ik zweef nog een beetje.” Lees het artikel

Ook in Amerika en Rusland is er interesse en werden er 2 documentaires gemaakt over het werk van de stichting.

Natuurlijk is al deze aandacht prachtig en is het goed voor de bekendheid, maar nuchtere Hollanders als wij zijn, blijft het werk zelf en het vervullen van de wensen voor ons altijd het allerbelangrijkste! Kent u iemand die erg ziek is en nog graag eens iets zou willen doen? Vertel over onze stichting of meld meteen een wens aan.

Documentaire Rusland

Documentaire Amerika

 
 

Fantastisch op Texel

Fantastisch was het en onvergetelijk. 4, 5, en 6 augustus mocht de wens van Joke uitkomen, een aantal dagen nog naar Texel. Vanuit Loosdrecht met de boot voor een aantal onvergetelijke dagen...

Lees dit verhaal

 
 

Laatste weekend samen

Na een jaar strijden tegen die verschrikkelijke ziekte, kreeg deze familie te horen dat hun vader niet meer beter zou worden. Dit nieuws sloeg in als een bom. Al snel besloten ze met z'n allen om een korte vakantie te boeken. "Wij wilde graag samen nog wat mooie herinneringen maken, genieten van elkaar, van het hele gezin; vooral nu het nog kon..." 

Lees dit verhaal

 
 

nieuwe brancard

Dankzij de AFAS Foundation konden wij een nieuwe elektrische brancard aanschaffen voor onze nieuwe ambulance. Zowel voor de patiënten als voor onze vrijwilligers geeft deze brancard nog meer comfort.

Lees dit verhaal

 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Volg Stichting Ambulance Wens op Facebook

Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben zij jouw steun hard nodig!

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens