op dit moment 10015 wensen vervuld 592 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11

Acties

Oktober 2017

Vrijwilligers eens in het zonnetje

13 oktober 2017

Afgelopen woensdag werden we verwend met een taart voor onze vrijwilligers. Deze was speciaal voor ons gebakken door Joyce Vermeulen omdat ze de vrijwilligers eens in het zonnetje wilde zetten. Joyce enorm bedankt hij was heerlijk!

taart.jpgtaaarrt.jpg

De Pittstop in Vlaardingen

23 oktober 2017

Zaterdagavond zijn Ben en Maarten naar de Pittstop in Vlaardingen gekomen. Hier hebben wij een bedrag van €1200,- kunnen overhandigen voor jullie stichting. Dit bedrag is voor een groot gedeelte opgehaald tijdens de crematie van mijn moeder die eind april een wensdag bij jullie heeft gehad. De rest is opgehaald dmv het organiseren van een rondrit, en losse donaties. Wij willen jullie namens de familie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen. De wensdag heeft veel voor ons betekend en zal ons leven lang bij blijven. Mochten we elkaar ooit nog tegenkomen, dan graag in leukere omstandigheden :) Met vriendelijke groet, Amanda van Leeuwen

23_okt.jpg

TEAM KAPPERS

24 oktober 2017

Vanmiddag mocht ik bij Team Kappers in Hoogvliet(Rotterdam) wederom een mooie donatie in ontvangst nemen van 221.90 euro. Team Kappers heeft al jaren een collecte bus in de winkel staan van ons en eens in de zoveel tijd doneren ze een bepaald bedrag aan ons. Team Kappers enorm bedankt! foto van Stichting Ambulance Wens Nederland. foto van Stichting Ambulance Wens Nederland.

team_k.jpg

Miriam Stiene van Beautysalon Tegelen

12 oktober 2017

Vanmorgen mochten we weer een hele mooie donatie in ontvangst nemen van

Miriam Stiene van Beautysalon Tegelen, Bougerdstraat 243 in Tegelen

Miriam vind het zo mooi dat wij de terminaal zieke mensen gratis helpen dat ze bedacht heeft een collecte bus op de balie te zetten. Ze heeft hiermee 400 euro opgehaald voor onze stichting!

Miriam enorm bedankt.

12_okt.jpg

PLANTION SCHENKT 10 DUIZEND EURO

11 oktober 2017 Ede,

PLANTION SCHENKT 10 DUIZEND EURO AAN STICHTING AMBULANCE WENS

Vanochtend werd bij Plantion een cheque van 10 duizend euro overhandigd aan de Stichting Ambulance Wens regio Gelderland. Dit bedrag is dit jaar door Plantion ingezameld tijdens activiteiten in het kader van haar honderdjarig bestaan. Stichting Ambulance Wens vervult met vrijwilligers laatste wensen van ernstig zieke mensen. De overhandiging gebeurde in de afmijnzaal van Plantion, halverwege de ochtendveiling. Na een aankondiging van directeur Peter Bakker maakten Inge de Koning en Thijs Geuze hun entree in een ambulance van Stichting Ambulance Wens. Harry Beijer, kweker in Huissen en bestuurslid Plantion, overhandigden hen vervolgens de waardecheque. De afgevaardigden van de stichting toonden zich verrast met de gulle gift en zeiden dat het een aanmoediging was om het onbezoldigde werk van de stichting (www.ambulancewens.nl) voort te zetten. Plantion Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 155 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (boomkwekerijproducten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Daarnaast bemiddelt Plantion rechtstreeks tussen kweker en koper. Een uitgebreid assortiment bloemen en planten is ook via Plantion Digitale Marktplaats verkrijgbaar: www.dm.plantion.nl. Plantion investeert in een CO 2-neutrale marktplaats, onder meer door gebruik van zonnepanelen en windenergie. Over 2016 realiseerde Plantion een omzet van 99,5 miljoen euro. Meer informatie: www.plantion.nl. Op de foto vlnr: Peter Bakker (directeur Plantion), Thijs Geuze (Stichting Ambulance Wens), Harry Beijer (bestuurslid Plantion) en Inge de Koning (Stichting Ambulance Wens).

De foto is gemaakt door VVB Voermans

11_okt.jpg

Century Aluminum Vlissingen - Carbon Furnaces Technologies - Textiel Services Rijnmond - Geeve Ovenbouw

6 oktober 2017

Vandaag werd er in Vlissingen een cheque overhandigd aan Peter Cijsouw en Kees Veldboer van de SAW namens de bedrijven; - Century Aluminum Vlissingen - Carbon Furnaces Technologies - Textiel Services Rijnmond - Geeve Ovenbouw

Het bedrag van € 1.000,- zal vandaag namens deze bedrijven worden overgemaakt naar SAW door ons bedrijf.

Wij wensen u veel succes toe.

Met vriendelijke groeten / Kind Regards, Gerrit Geeve

6_okt.jpg

Cheque Rode Kruis

2 oktober 2017

Vanmiddag mochten we een cheque in ontvangst nemen bij het Rode Kruis(afd. Leerdam) in Oosterwijk van 1700 euro. Dit geld was opgehaald voor dagjes uit voor zieke mensen maar omdat het Rode Kruis hiermee is gestopt werd het aan onze stichting gedoneerd.

2_okt.jpg

Veiling Kunstwerken Nel De Graag

2 oktober 2017

Opnieuw een mooie actie voor onze stichting met heel veel dank aan Ad Jansen van Museumrestaurant Art & Dining te Dordrecht;

Veiling Kunstwerken Nel De Graag

https://business.facebook.com/events/1986972864880395/

Gerard zijn laatste wens

1 oktober 2017

Vanmorgen mochten we een dubbele donatie in ontvangst nemen naar aanleiding van het overlijden van Gerard Elstgeest. Wij mochten in juli Gerard zijn laatste wens vervullen om naar Andre Rieu te gaan. Tijdens zijn uitvaart was er 300 euro op gehaald en Gerard zijn werkgever, BLOM-DSW, heeft ook nog eens 7.500 euro geschonken. Iedereen enorm bedankt voor deze gigantische donatie waarmee wij weer vele andere mensen mee kunnen en mogen helpen.

1_okt.jpg

Uitvaart van mevrouw Heijkoop

29 september 2017

Vanmorgen mochten we een donatie in ontvangst nemen van 275 euro. Dit bedrag was opgehaald tijdens de uitvaart van mevrouw Heijkoop waar wij een laatste wens van mochten vervullen. Iedereen bedankt voor deze mooie donatie waarmee wij weer andere mensen kunnen helpen.

29_sept.jpg

Mariska Ansems en Tim

25 september 2017

Weer een mooie mail ontvangen; Gister was de crematie van mijn moeder/oma. Tijdens de koffietafel hebben wij de collectebus neergezet en dat heeft 500€ opgebracht. Een super mooi bedrag voor een hele goede stichting. A.s dinsdag heeft Tim zijn spreekbeurt over jullie,waar hij al heel druk mee bezig is. Ik wil jullie nogmaals bedanken,hier onder een foto van de wens van mijn moeder 2 jaar geleden en Tim met het opgehaalde bedrag. Ik ga het bedrag overmaken naar jullie!

Mvg Mariska Ansems en Tim

25_sept.jpg

Familie Vermij

23 september 2017

Vandaag mochten we een donatie ontvangen van €375 van de familie Vermij. Dit bedrag is opgehaald tijdens de uitvaart van meneer Vermij. Op 25 mei hebben wij meneer geholpen met zijn laatste wens naar Burgers Zoo. Iedereen bedankt voor deze mooie donatie!

familie_vermij.jpg

Silvia de Klein

22 september 2017 Vanmiddag mochten we een donatie in ontvangst nemen van de familie de Klein van 660 euro. Dit bedrag was opgehaald tijdens de uitvaart van Silvia de Klein. Wij mochten Silvia haar laatste wens vervullen en helaas is ze kort daarna op veel te jonge leeftijd overleden. Iedereen bedankt voor deze mooie donatie waarmee wij weer andere mensen mee kunnen en mogen helpen.

silvia_de_klein.jpg

September 2017

Esmeralda en Martin

7 september 2017

Vanmiddag kregen we bezoek van Esmeralda en Martin uit Scherpenzeel,ze kwamen een cheque overhandigen van 1300 euro. Dit bedrag hadden ze opgehaald op hun trouwdag speciaal voor onze stichting. Enorm bedankt Esmeralda en Martin voor deze enorme donatie waar wij weer andere mensen mee kunnen helpen.

21430602_1805736586122239_859790557115080999_n.jpg

Uitvaart van mevrouw van den Berg

11 september 2017

Gisteren mochten onze vrijwilligers in Emmen een cheque in ontvangst nemen van 400 euro van meneer vd Berg. Dit bedrag was opgehaald voor onze stichting tijdens de uitvaart van mevrouw vd Berg waar wij een laatste wens van mochten vervullen. Iedereen bedankt voor deze mooie donatie.

21640778_1809524562410108_3322759703204860856_o.jpg

INTRATUIN RHOON

12 september 2017

Gisteren mochten we een cheque in ontvangst nemen van 330.35 euro, dit bedrag was opgehaald door de medewerkers van Intratuin Rhoon. Iedereen enorm bedankt voor deze mooie donatie waarmee wij weer andere kunnen en mogen helpen.

intratuin.jpg

Winkelcentrum de Loper in Vlaardingen

13 september 2017

Vandaag mochten we een cheque in ontvangst nemen van de winkeliers vereniging Winkelcentrum de Loper in Vlaardingen. Zij hebben ons het mooie bedrag van 360 euro geschonken waarmee weer andere mensen mee kunnen en mogen helpen. Iedereen enorm bedankt voor deze mooie donatie.

https://www.grootvlaardingen.nl/nieuws/zakelijk/244233/de-loper-schenkt-360-euro-aan-stichting-wens-ambulance

vlaardingen.jpg

AH LEUSDEN

14 september 2017

Vandaag mochten we een mooi bedrag in ontvangst nemen van Sven Delfsma. Hij had via zijn werkgever, AH Leusden, kunnen regelen dat mensen hun statiegeldbonnen konden doneren voor onze stichting de afgelopen twee maanden en dit bracht een zeer mooi bedrag op. Iedereen enorm bedankt voor zijn of haar donatie en natuurlijk Sven enorm bedankt!

leusden_ah.jpg

Mooie Donatie

8 september 2017

Vandaag kregen we weer via de mail een mooie donatie; Beste heer/mevrouw, Wij willen u graag bedanken voor de wens die jullie voor mevrouw Kerklaan in vervulling hebben laten gaan. Zij heeft een prachtige dag gehad op de bruiloft van haar kleinzoon. Ook een extra bedankje voor de medewerkers, zij waren echt geweldig. Helaas is mevrouw Kerklaan 4 september overleden. Vandaag was haar crematie en kregen wij de gelegenheid om jullie te bedanken. Wij hebben een mooi bedrag van €120 opgehaald. In de bijlage vindt u een foto en een cheque (het bedrag zal op de rekening van de stichting worden gestort). Wij hopen dat jullie in de toekomst nog velen wensen mogen vervullen. (In overleg met de familie mag dit bericht (incl. Foto’s) worden gedeeld worden op Social Media.) Met vriendelijke groet en veel dank, Familie van mevrouw Kerklaan

1_a.jpg1b.1.jpg1c.1.jpg

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens