op dit moment 10015 wensen vervuld 592 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11

Doneren

Doneren

Het werk van Stichting Ambulance Wens kunnen we uitsluitend doen dankzij de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Om het werk van de stichting ook in de toekomst mogelijk te maken blijft de stichting afhankelijk van donaties. Het werk van Stichting Ambulance Wens is zonder uw donaties niet mogelijk.

Uw donatie is welkom op rekeningnummer: NL61 RABO 0112 9246 11  vanuit het buitenland als aanvulling met BIC nummer: RABONL2U t.n.v Stichting Ambulance Wens

Grotere bedragen kunnen onder voorwaarden aftrekbaar zijn voor uw Belastingaangifte, omdat we door de Belastingdienst zijn


aangemerkt als een "Algemeen Nut Beogende Instelling". Lees hier meer over.

Als u zelf een inzamelingsactie, sponsorloop, collecte e.d. wilt organiseren met de stichting als begunstigde neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.

U kunt de stichting ook steunen door middel van een periodieke machtiging waarbij u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aan de stichting doneert. U kunt hiervoor bij uw eigen bank een formulier invullen of dit via telebanking regelen. Of u kunt ons eenmalig steunen middels een bijdrage.

Download hier ons machtigings formulier.

Stichting Ambulance Wens Nederland
Abel Tasmanstraat 79
3165 AM Rotterdam

Bedankt voor uw bijdrage!

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens