op dit moment 11055 wensen vervuld 655 mooie verhalen
Donaties: NL61 RABO 0112 9246 11
 

Internationale interesse

Afgelopen tijd is er veel (internationale) interesse geweest voor de stichting. Dankzij een item op BBC News over de stichting, zijn er diverse reacties binnengekomen uit Amerika, Rusland, China, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, Frankrijk en Engeland.
Kees (oprichter) is recent nog met een wens naar Engeland geweest. Hij heeft dit toen gecombineerd met twee lezingen over de stichting. Er zijn daar al 50 medische vrijwilligers die willen helpen. Artsen uit de palliatieve zorg, verpleegkundige uit verschillende hospices die allemaal interesse hebben en willen helpen.
 
Heel mooi alle aandacht, maar voor ons blijft het vervullen van wensen, hier en nu, het belangrijkste. Aarzel niet, klik op het formulier onderaan deze nieuwsbrief en vul een wens in. Wacht niet tot het te laat is!
 
 

Een dag vol herinneringen

Op 11 oktober 2015 ging deze familie naar het Nationaal Militair Museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Na bijna 40 jaar trouwe dienst, was dit een gekoesterde wens. Behandeld als VIPS werd het een mooie dag vol herinneringen en verhalen...

Lees dit verhaal

 
 

Afscheid nemen...

Niet alleen de 'leuke'  laatste wensen verdienen aandacht maar ook de 'noodzakelijke' wensen, zoals een begrafenis van je vrouw, als je zelf niet meer in staat bent om erheen te kunnen....

Lees dit verhaal

 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Volg Stichting Ambulance Wens op Facebook

Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben zij jouw steun hard nodig!

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens