op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder_blauw_zwart.jpg

29 mei 2024

Dankbaar

Op 1-5 en op 6-5 hebben jullie de wens van mijn moeder en mij gerealiseerd en daar zijn wij jullie erg dankbaar voor. Mijn oma was overleden en mijn moeder was net geopereerd en kon daardoor alleen met de brancard vervoerd worden. Helaas kon ik door de zorgverzekering en het ziekenhuis niet geholpen worden, omdat zij alleen liggend vervoer aanbieden voor medische doeleinden en niet voor een begrafenis. Via een wanhopige 'google' zoektocht kwam ik bij, Stichting ambulancewens' terecht. Nadat ik het wensformulier op de site had ingevuld, werd ik dezelfde dag opgebeld en hoorde ik dat mijn wens om mijn moeder naar de begrafenis van mijn oma te brengen, kon worden gerealiseerd. Ook toen ik op 1-5 belde met de wens of mijn moeder nog één keer afscheid kon nemen van mijn oma, kon dat ook gerealiseerd worden. Wij zijn jullie hiervoor enorm dankbaar. Het waren emotionele, maar mooie dagen. Mijn complimenten voor de vier vrijwilligers die mijn moeder veilig hebben vervoerd. De vrijwilligers waren allemaal lief, behulpzaam en erg geduldig.

Heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

Met vriendelijke groet, Vanisha el Arabi en Cynthia Nibte

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens