op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1313_Rie_10.JPG.jpg

21 mei 2024

Een dag met een gouden randje

Vaarwens Rie van Noort-Forma Varen maakte tijdens Rie`s leven onderdeel uit van bijzondere vierdagen. We gingen dan varen met het hele gezin, naaste familie en vrienden. Naarmate Rie steeds ouder wordt, is die kring steeds kleiner geworden, maar blijft wel heel belangrijk. Na vele verliezen werd leven een kunst bij alles wat het leven nog voor haar en haar gezin in petto had. Gezondheid is nooit vanzelfsprekend geweest, wel het delen van Liefde Vreugde en Verdriet bleven elkaar afwisselen en lieten hun sporen na. Wat bleef is een positieve instelling. Naarmate de jaren vorderde werd Carpe Diem steeds belangrijker. Het is fijn en essentieel als je de nodige ondersteuning durft te vragen, krijgt en die ook kunt accepteren. Dat biedt dan soms nieuwe mogelijkheden die je niet meer verwacht. Dat Rie haar laatste wens in vervulling kon gaan en een dag met een gouden randje voor haar en ons opleverde zullen we nooit vergeten. De perfecte opvang, verzorging en de geweldige regeling van deze dag was een cadeau op zich. Deze verwendag staat in ons aller geheugen gegrift. Heel veel dank aan een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt.

In het bijzonder Jaap, Jolanda (Stichting Ambulance Wens), Anneke, Rochus en Gerrit (Stichting Vaarwens).

Lieve groet, Rie, Lies, Freek en Wilma

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens