op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20240421_153729.jpg

20 mei 2024

Nog even met z'n allen, ook met onze vader erop uit.

Gisteren zijn we met het gezin naar een klein winkeltje gegaan van vrienden van mijn ouders. De vrienden hadden dit winkeltje geopend in de tijd dat mijn vader al ziek was, elke keer als de vrienden bij mijn vader op bezoek kwamen zei hij tegen ze ik kom wel een keer bij jullie winkeltje kijken, maar in zijn achter hoofd wist hij wel dat dit niet meer mogelijk was met eigen vervoer.

Het gaat steeds slechter met hem en ook deze wens kan niet meer, maar met Stichting Ambulance Wens hebben we het voor elkaar gekregen. Hij begreep niet zo goed wat hem over kwam, toch zijn we met het hele gezin naar het winkeltje geweest, we hebben daar rustig kunnen kijken en met ze allen wat gedronken en taart gegeten. Het mooie was te zien dat hij het wel fijn vond om er even op uit te zijn en dat hij toch het winkeltje met eigen ogen heeft mogen zien. Nog even met z'n allen, ook met onze vader erop uit. De begeleiding was fijn, ze deden rustig aan en proberen goed mee te denken in de mogelijkheden, bedankt voor jullie hulp.

Met vriendelijke groeten, Marjolijn

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens