op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.135.jpg

7 mei 2024

Een mooie herinnering voor altijd

Wat een geweldige dag was het en wat een super team vanuit stichting ambulance wens! Hetzelfde weekend als deze dag zouden wij eigenlijk een weekend weggaan naar familie resort Molenwaard en avonturenboerderij Molenwaard. Maar door de ziekte van onze moeder is dit helaas geen mogelijkheid meer. En daar kwam stichting ambulance wens in beeld. Dinsdag 25 april hebben wij de stichting aangeschreven en diezelfde middag was het al rond! Wat een geweldige service en heel snel geregeld. Onze moeder is opgehaald met de ambulance van de stichting met twee vriendelijke en behulpzame vrijwilligers. Mijn broer en ik mochten meerijden en de hele dag was tot in de puntjes verzorgd! Avonturen boerderij Molenwaard was vanaf het begin heel behulpzaam en verleende toegang tot het park en verzorgde een speciale ruimte voor de familie en vrienden en ook het eten en drinken was verzorgd. Onze moeder is door het park gereden op de brancard en heeft de dag van haar leven gehad! Mooie herinneringen zijn gemaakt die voor altijd bij blijven❤️ Onze dank naar de stichting ambulance wens is groot en een ook heel erg bedankt van onze moeder. Zij heeft een hele mooie dag gehad en ontzettend genoten😁 met de hulp van de vrijwilligers en het park is het een topdag geworden. Onze dank is met geen pen te beschrijven en oneindig🙏🏻❤️ wat een leuk weekend zou worden is nu een onvergetelijke dag, bedankt voor alle inzet!

De familie Roke

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens