op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1712568338218.jpg

8 april 2024

Het was een stralende dag

Zaterdag 6 april was het zover,

ik zou gehaald worden om naar Lelystad tegaan om een vlucht boven Flevoland te maken. Het was een stralende dag en tegen 8 uur werden mijn man, zoon en ik opgehaald door twee lieve heren. De rit was comfortabel en eenmaal daar aangekomen konden we de vliegtuigjes bewonderen. Ook werd ik verrast door mijn zus, zwager en nichtje die speciaal naar Lelystad waren gekomen. Mijn zoon , zwager en nichtje mochten mee met de vlucht en ik zat prinsheerlijk voorin. Wat een fantastisch uitzicht hadden we , echt genieten. De tijd vloog om en waren we alweer op de terugreis. Ik wil mijn begeleiders van de ambulance en de piloot van St Hoogvliegers bedanken voor deze dag en draag Ambulance Wens een warm hart toe.

Marja

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens