op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
een_dag_op_hoog_niveau.jpg

31 maart 2024

Een dag op hoog niveau

 

‘We halen het Guinness Book of Records nog’, zei ze. Dat noemde ik een schrale troost. En dat beaamde ze. Want zuur is het wel en zo ongelooflijk. Slechts een enkele week na elkaar hadden haar man en zij allebei te horen gekregen dat het aantal dagen dat nog aan hun leven toegevoegd kan worden, beperkt is. En wat dán? Hoe moet het dan verder?

Hun weg leidde naar IJsselOever, waar op dat moment plaats was voor twee bewoners. Van één van de eenpersoonskamers werd gewoon een tweepersoonskamer met een heus tweepersoonsbed gemaakt. Want als er zoveel te verwerken is, is het heerlijk om dicht bij elkaar te zijn, elkaars hand te pakken, elkaars nabijheid te voelen en te ervaren.

En als het aantal dagen dat aan het leven toegevoegd kan worden beperkt is, dan doen wij er in IJsselOever alles aan om zo veel mogelijk leven toe te voegen aan de dagen die er nog zijn. Daar schakelen we heel graag de hulp van Ambulance Wens bij in. En zo beleefde het echtpaar een dag op hoog niveau! Twee ambulances met chauffeurs en begeleiders, de aanwezigheid kinderen en kleinkinderen, een prachtrit door het geliefde Rotterdam met een onvergetelijk samenzijn op de Euromast. Hoe mooi is dát?! Dat heet een topdag, toch?!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens