op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20240324-WA0005.jpg

29 maart 2024

De wens van mijn opa is uitgekomen

Mijn opa heeft 2 maart 2024 gehoord dat hij terminaal ziek is. Wat eerst artrose in de heup bleek te zijn, bleek een jaar laten uitgezaaide botkanker. Zijn grootste wens was om zijn 60 jarig huwelijk jubileum te vieren met mijn oma, al zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dit wilde hij al vlak voordat hij maart 2023 zijn kunstheup kreeg.

We hebben zolang mogelijk geprobeerd om zijn wens geheim te houden, het enige wat hij de ochtend van het feestje kreeg te horen: ‘we worden zo opgehaald met een speciale taxi en dan gaan we met zijn drieën iets leuks doen’. De wensambulance kwam niet veel later met daarin twee hele lieve vrijwilligers (Ad(?) en Corrie). Zij stelde zich voor en overhandigde een knuffel met de naam Mario.

Omdat hij 2 maart j.l. zo abrupt uit zijn woning is gehaald door de brandweer heeft hij dat nooit goed kunnen afsluiten. We reden dus door zijn buurtje in Zaandam. Daarna volgde de echte verrassing pas! We reden naar hotel/restaurant van der Valk waar zijn hele familie, vrienden en kennissen zaten te wachten. Hij vond het grandioos!

We hebben daar lekker met zijn alleen gegeten en hij heeft met verschillende mensen een babbeltje kunnen maken. Na zo’n 3 uur was mijn opa bekaf en we besloten dus om hem weer terug te brengen na een geslaagde dag. Het is een mooie herinnering die zonder jullie niet waargemaakt kon worden.

We zijn nu bijna een week later en nog praat hij erover hoe fantastisch het was.

Namens mijn hele familie,

Dank jullie wel!

Romy Reijinga

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens