op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20240319_125349.jpg

19 maart 2024

Herinneringen gemaakt

De wens om met mijn kinderen naar Euro Disney Parijs te gaan , kon niet meer doorgaan i.v.m. mijn ziekte. Dankzij de Stichting Ambulance Wens is deze droom alsnog uitgekomen. Het zijn onvergetelijke dagen met een gouden randje geweest. En er zijn veel herinneringen gemaakt. Hiervoor wil ik de stichting uit de grond van mijn hart bedanken, dat zij dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. En in het bijzonder Jenny en Mirjam die als begeleiding mee zijn gegaan. Wat een superteam, zo behulpzaam, lief en wat voelde ik mij op mijn gemak bij ze. Want 2 dagen in Disney een brancard duwen valt onder topsport. We hebben genoten van op de foto gaan met Goofy, de show van de Lion King, de parade te veel om op te noemen. Iedereen die heeft gezorgd dat ik dit heb kunnen meemaken

SUPER BEDANKT Joyce

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens