op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Mams_bij_Zuiderzee_museum.jpg

20 maart 2024

Bedankt voor de mooie dag

Beste vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens,

Even een bericht om te bedanken voor de mooie dag die wij afgelopen zondag 17 maart gehad hebben. Op woensdag 13 maart vulde ik het formulier met de wens in en om half 10 had mijn vader al het eerste contact met jullie en om 10 uur was de wens al ingepland.

Mijn ouders zijn erg muzikaal en in de wintermaanden is er iedere zondag in het binnen museum van het Zuiderzeemuseum een miniconcert. Afgelopen zondag trad daar ook nog eens een duo uit Engeland op die mijn ouders ook persoonlijk goed kennen. Omdat zij daar al jaren als publiek komen kennen ze ook een vaste groep bezoekers van de concerten.

Om half 11 waren de vrijwilligers Johan en Elly (?) in het hospice en kreeg mijn moeder eerst knuffel Mario aangereikt…super leuk! Eenmaal in Enkhuizen hadden we al snel door dat het goed geregeld was met het museum personeel. Zij vingen ons op bij een zijdeur zodat de brancard makkelijk naar binnen kon. Even wat emoties vanwege het bijzondere moment en zien van de vele vrienden. Het optreden was heel mooi en mijn moeder genoot zichtbaar. De nummers die ze kende werden zachtjes meegezongen. De vrijwilligers hadden het ook prima naar hun zin en kwam in de pauze informeren of alles oké was of dat er misschien nog medicatie nodig was. Na afloop kwamen veel vrienden mijn moeder gedag zeggen maakten we nog een leuke groepsfoto met de artiesten. Het was een hele tour om uit Enkhuizen te komen met die smalle straatjes. De chauffeur was een topper! Daarna reden over de dijk langs het Markermeer terug naar Hoorn. Zo kon mijn moeder ook nog even van het water genieten waar zij wel 50 jaar op gezeild had. In het hospice werd zij weer keurig afgeleverd en verzorgd. Met de familie hebben we nog heerlijk nagepraat.

Nogmaals bedankt voor het geweldige werk wat jullie doen!! Ik weet nu ook zeker dat jullie leus “leven toegevoegd aan dagen” echt waar is. Hartelijke groet, Wendy de With-Weehuizen en familie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens