op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.122.jpg

19 maart 2024

Een onvergetelijke dag

Stichting Ambulance Wens en vrijwilligers Arnold en Alexander in het bijzonder hebben mijn vader Ruud Verzijlbergh op zaterdag 16 maart 2024 een onvergetelijke dag bezorgd. Wij als familie zijn de Stichting onwaarschijnlijk dankbaar daarvoor. Na een open hartoperatie te hebben ondergaan in maart 2023 waarbij complicaties optraden kreeg Ruud een CVA met een linkszijdige verlamming tot gevolg. Na een zwaar revalidatietraject bleek terug naar huis keren niet meer mogelijk. Sinds een paar maanden zit hij in een verpleeghuis. Zoiets zet je wereld behoorlijk op zijn kop, vooral die van mijn vader. Het was voor hem dan ook fantastisch de wereld buiten de muren van zijn nieuwe thuis weer eens te kunnen ervaren. Zijn wens was om de kunst expositie van zijn jongste zus Yvonne in Museum Vlaardingen te kunnen bezoeken.

Dankzij de inzet van zowel Stichting Ambulance Wens als Museum Vlaardingen is zijn wens waarheid geworden. De inzet van Arnold, Alexander en alle overige betrokken vrijwilligers is meer dan bewonderenswaardig en wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar. Dit hadden wij zonder hun hulp nooit kunnen bewerkstelligen.

Mijn vader heeft enorm genoten van de expositie en zeker net zoveel van het gezelschap van Arnold en Alexander.

Het daaropvolgende verrassingsbezoek aan de Rotterdamse Heiplaat, waar mijn vader geboren is en zijn jeugd heeft doorgebracht, was wat ons betreft de kers op de toch al overheerlijke taart. Al met al was het een spannende, intense en zeer ontroerende dag die wij voor geen goud hadden willen missen.

Ontzettend bedankt voor alles wat jullie voor ons betekend en waargemaakt hebben. Het was een onvergetelijke dag waar wij allemaal enkel met warme en fijne gevoelens op terug zullen kijken.

Met warme groet, Familie Verzijlbergh Maarssen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens