op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder_blauw_zwart.jpg

16 maart 2024

Echt super bedankt!

Lieve mensen, Heel hartelijk bedankt voor het in vervulling laten gaan van de laatste wens van mijn terminale schoonzus. Zij heeft bij u deze laatste dierbare wens aangevraagd om haar kwetsbare hoogbejaarde ouders bij haar uitvaart te kunnen laten zijn. Het vertrouwen en de wetenschap dat u dit zou doen, gaf haar rust in haar laatste dagen.

Zelf woonde zij in Drenthe, waar ook haar uitvaart was. Haar ouders en ik wonen in Zuid Holland. Een onoverbrugbare afstand. Haar moeder heeft pas twee operaties ondergaan en kon niet anders dan liggend de afstand van 2,5 uur rijden overbruggen. Haar vader kampt met intense ouderdomsklachten. Zelf heb ik chronische clusterhoofdpijn.

Wat waren we alledrie zo dankbaar toen de ambulance kwam met twee uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers. In veilige handen van chauffeur Huig én met de geruststelling dat verpleegkundige Coriene zo nodig zorg kon bieden, viel een last van m'n schouders. Wat zijn we u dankbaar dat, door uw hulp, deze ouders de uitvaart van hun dochter mee konden maken en haar nog één keer konden zien!

Dankuwel voor uw betrokkenheid en goede zorgen met dit mooie initiatief. Dankuwel dat u mijn schoonzus de geruststelling gaf in haar laatste dagen dat haar ouders bij haar uitvaart aanwezig konden zijn. En; heel hartelijk bedankt voor de hartelijkheid en service die u de ouders en mij heeft gegeven op deze verdrietige dag.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens