op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
327983984_874849810518764_6031197833830798861_n.jpg

13 maart 2024

Hartewens in vervulling gegaan

Opeens was het woensdag 6 maart 2024 dat mijn hartewens in vervulling zou gaan ,ik was zaterdag gebeld dat de hartewens door kon gaan ik was super blij. Om 9 uur morgens stond de wensambulance al voor mijn deur toen maakte ik kennis met de chauffeur, dat was Frank en verpleegkundige Elise en ik kreeg meteen beer Mario toen hebben we nog even koffiegedronken en toen hebben ze me op de brancard geholpen en me in de ambulance geschoven en toen op weg naar Amsterdam dat was 2 uur rijden, toen kwamen aan bij het gebouw van Ende Mol daar zou mijn wens plaats vinden een bezoek aan de set van GTST en de acteurs /actrices ontmoeten en toen heb ik op de brancard in het zonnetje buiten gestaan was heerlijk. We moesten even wachten op vlogger Florine die heeft foto's gemaakt en mij gefilmd die was er om 12 uur en we hadden een afspraak om kwart over 12 en toen kwamen er twee erg aardige en lieve dames naar buiten die zeiden fijn dat je er bent ze hebben mijn boek bekeken ik was wel wat zenuwachtig dus met de mensen van de wensambulance en Florine en de dames op naar de set van GTST ik heb alles bekeken en het is zo als je op tv ook ziet, was super leuk en bijzonder om te zien, we mochten niet filmen, fotograferen of audio opnames maken we kregen een kop thee toen heb ik hun mijn chocolade gegeven dat vonden ze erg lief, normaal mag je de set niet zien maar voor mij was een uitzondering gemaakt, ze vonden mij een superfan .Ik weet ook de nieuwe naam van Boks maar mag ik verder niks over zeggen dat is me uitdrukkelijk gevraagd toen heb ik de opslag gezien en ik ben in de rolstoel rondgereden om dat ik met de brancard niet overal kon komen toen ging een van die dames naar boven en toen kwamen Henk en Julian aan lopen dat was geweldig toen gaf Cas me een hand en knuffel toen zei hij ik ben Cas en toen zei ik ik ben Klasine en datzelfde deed ik ook met Henk ik zei jij bent Johnny Kraaikamp en je hebt ook in het zonnetje in huis gespeeld, erg leuk om te horen zei Henk. Ik zei hoe gaat het met Laura goed zei Henk ik jullie hebben wel eens woorden . Ja zei Henk, Henkie kan er soms niet goed mee om gaan en ook nog met Julian gehad over dat ie samen met Elize een leuke rol heeft ja dat is leuk zei Cas toen moesten we allebei lachen en toen nog foto's gemaakt apart met de heren en gezamelijk en handtekeningen in mijn boek en op fotokaarten gevraagd en gekregen en toen gaf Cas me nog een knuffel en zei zullen we maar zeggen tot ziens ik zei ja laten we dat doen en toen gingen ze weer terug naar de set toen kon ik nog zien hoe er werd opgenomen. En toen was de rondleiding echt voorbij en kreeg ik nog een cadeautje drinkfles,beker notieboekje en kaart van de cast eien banaan en toen ik weer op de brancard en weer door de gang werd gereden en zeiden die dames kijk een wie daar aan komt en dat was Ludo Sanders of te wel Eric de Vogel ,ik riep Ludo hij kwam naar me toe even praatje gemaakt en gevraagd hoe Janine in het echt heet was leuk om te weten op de foto twee handtekeningen en toen is Ludo naar de set gegaan dit was echt een complete verassing hij zou pas laat komen in de middag maar Ludo was er al vroeg.

Toen weer in de wensambulance heeft Florine nog een filmpje en foto gemaakt en toen nog heerlijk ergens tapas gegeten toen weer in de wensamubulance naar huis en 6 uur was ik thuis en Frank en Elise waren toppers en erg geïnteresseerd, het was een dag om nooit te vergeten en met een dubbele en triple platina rand!

Groeten Klasine Leegstra

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens