op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
68aff00a-f6eb-463b-8534-af4381b32077.JPG.jpg

12 maart 2024

Het was een emotionele ochtend

Afgelopen vrijdag mocht de wens van mijn vader in werking gaan. Nog een keer op de koffie en rondkijken in het huis van zijn dochter en schoonzoon.

Hij heeft een bijzondere dag gehad die begon onderweg. Hij wilde niet met lege handen aankomen en wilde bloemen meenemen. De medewerkers zijn gestopt bij Poppelaars tuincentrum in Breda. Hij werd met de brancard uitgeladen en het tuincentrum ingereden. Dat trok veel bekijks. De medewerker van het tuincentrum heeft het verhaal aangehoord wat ambulancewens was en waarvoor mijn vader daar was. Hij wilde de bloemen afrekenen om naar mij te gaan, maar daar wilde de medewerkster niks van weten en mijn vader mocht de bloemen kosteloos meenemen!

Het was een emotionele ochtend. De wens is aangemeld door een hele goede vriend van mijn vader en die was er ook bij. In alle rust is mijn vader bij ons geweest en we hebben allemaal rustig bij hem gezeten en gekletst.

De donderdag voor deze wens zijn er nieuwe meubels bezorgd in het huis van mijn ouders. Meubels die hij uitgezocht had voor hij ziek werd. Ik wilde dat hij die nog zou zien. In overleg met de verpleegkundige en chauffeur zijn we smiddags naar zijn huis gegaan. Ook een emotioneel moment omdat hij ook nog eens voor het laatst in zijn huis is. Ook een verrassing voor mijn moeder want die wist niks.

Moe maar voldaan is hij daarna naar de hospice terug gegaan.

Namens degene die de wens aangemeld heeft bij jullie, mijn vader, moeder en mijn gezin wil ik jullie heel erg bedanken voor deze mooie dag. We denken hier vaak aan terug.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens