op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20240212-WA0000.jpg

19 februari 2024

Doop van haar kleindochter

Mijn moeder is 11 februari met jullie mee geweest van Driebergen naar Alphen aan de Rijn om bij de doop van haar kleindochter van 19 jaar te zijn en die van de vriend van haar kleindochter. Mijn moeder is 83 jaar en heeft een aantal jaren geleden een hersenbloeding gehad, waardoor ze gedeeltelijk verlamd is. Ze is het laatste jaar erg zwak en ligt veel in bed. Daardoor was het niet mogelijk haar in een normale auto mee te nemen. Het is voor ons een waardevolle herinnering dat ze erbij kon zijn. We vertelden dat Romy (haar kleindochter) en haar vriend Sven gedoopt zouden worden en meteen zei ze dat ze erbij wilde zijn. Dit was voor ons de enige mogelijkheid om haar erbij te laten zijn. Haar wereldje is momenteel erg klein, ze woont in een verpleeghuis, heeft volledige zorg nodig, krijgt ook sondevoeding. Ze komt bijna nergens meer, ligt veel in bed, dus ziet voornamelijk haar kamer nog en het bezoek wat regelmatig komt. Maar dit was toch iets wat ze niet wilde missen en dus regelden we de rit via ambulance wens. We zijn jullie heel erg dankbaar dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Ze heeft de hele week aan de verpleging gevraagd wat ze moest betalen hiervoor. Ik heb haar uitgelegd dat dat niet hoeft. Wel zal mijn broer via haar rekening een gift doen.

Groeten Martine Wildeman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens