op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20240217_151160.jpg

19 februari 2024

Alle tijd mocht worden genomen om herinneringen op te halen

17-2-2024

Vandaag heeft Stichting Ambulancewens ons moeder, schoonmoeder en Oma en onvergetelijke middag bezorgd. Om 14.00 uur is zij opgehaald bij de hospice, vanwaar ze vertrok onder deskundige (vrijwillige) begeleiding van een chauffeur en verpleegkundige. Het eerste bezoekadres was haar eigen huisje in Poortugaal waar ze keurig werd binnengebracht en plaatsnam op haar eigen stoel. Alle tijd mocht worden genomen om herinneringen op te halen. Na een klein uurtje al zwaaiend naar de buren en toch een emotioneel traantje in haar ogen werd de reis vervolgd naar de sportaccommodatie in Hoogvliet waar zij al haar hele leven korfbalt en jeu de boules speelt. Ook hier was niets teveel moeite. De tijd werd genomen zodat zij een drankje kon doen in de kantine en mensen kon ontmoeten met wie zij jarenlang is opgetrokken. In de jeu de boules hal was zelfs tijd voor een onderbreking van een competitiewedstrijd die daar bezig was om haar even een balletje te laten gooien, ze genoot zichtbaar van elk moment van deze middag. Na deze toch wel vermoeiende middag is zij weer teruggebracht naar de hospice alwaar ze trots binnenkwam en namens de vrijwilligers van Stichting Ambulance wens weer werd overgedragen aan de geweldige zorg van de medewerkers en vrijwilligers van de hospice.

Heel dankbaar zijn wij de Stichting Ambulancewens dat zij dit mogelijk hebben gemaakt en wij hopen dat deze dienst nog tot in de eeuwigheid wensen mogen vervullen.

Namens alle kinderen en hun partners, kleinkinderen en achterkleinkinderen heel erg bedankt voor deze nu al mooie herinnering.

Coby Hekhuis

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens