op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
8_feb_3.jpg

10 februari 2024

Ze heeft haar ogen uitgekeken

Donderdag 8 februari 2024

Vandaag stonden om ongeveer 12.45 uur de lieve vrijwilligers Hans en Joyce voor de deur. Onze moeder was voor het eerst sinds weken uit bed en zat aangekleed en wel in haar stoel. Wat vond ze het spannend. Ze hebben haar op de brancard gelegd en de ambulance in, en toen op weg naar Leidschendam. Onderweg langs allemaal plekken gekomen met leuke en minder leuke herinneringen. Rond 14 uur waren we dan bij de Westfield Mall of the Netherlands. Het winkelcentrum wat ze 53 jaar geleden heeft zien opbouwen als Leidsenhage. Na even zoeken waar we moesten parkeren dan eindelijk toch het winkelcentrum in. Ze heeft haar ogen uitgekeken, wat is het groot en mooi geworden. Na nog even genoten te hebben van koffie met wat lekkers erbij, zijn we om 15 uur weer terug gegaan naar de ambulance. We zijn nog even door de straten gereden waar we gewoond hebben en toen weer op weg naar Dordrecht. 

Ze heeft een middag gehad om nooit te vergeten, ze heeft genoten en wij ook. Ze heeft weer wat te vertellen aan haar verzorgenden en wij weer mooie herinneringen. 

Bedankt Hans en Joyce voor de goede zorgen. Bedankt Stichting Ambulance Wens Nederland dat jullie haar wens in vervulling hebben laten gaan. Wat een mooie stichting zijn jullie. 

Bedankt namens Toos en haar kinderen. 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens