op dit moment 21104 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
ff17a4b5-0480-460c-886e-119a67ef254d_1.jpg

6 februari 2024

Ik wil jullie ontzettend bedanken

Namens mijn tante Ellen Jensen en haar naasten wil ik jullie ontzettend bedanken voor wat jullie voor ons betekend hebben.

Door jullie is de (mogelijk laatste) wens van mijn tante om weer terug te keren naar Denemarken in vervulling gegaan. Toen we eenmaal te horen kregen dat mijn tante niet in staat zou zijn om te mogen vliegen waren we radeloos. Gezien het feit dat ze niet zoveel uren in een persoonlijke auto kon zitten, geen zorgverzekering heeft waardoor een ambulance huren ook onbetaalbaar voor ons bleek te zijn waren we radeloos.

Via een verpleegkundige bij het Spaarne Gasten kwam ik bij jullie terecht en vanaf het eerste gesprek was alles zo positief en goed geregeld.

Ik wil de organisatie en alle betrokkenen ontzettend bedanken en met name deze twee heren in het zonnetje zetten. Jan en Frank waren er vanochtend keurig op tijd, zijn heel erg aardig en professioneel. Ondanks de toestand van mijn tante, heb ik geen seconde het gevoel gehad dat ze zich niet op haar gemak voelde bij deze twee heren. Toen ik haar vertelde dat ik niet meeging vond ze het jammer maar heeft zich niet druk gemaakt om met 2 'onbekende' gezichten de reis te maken omdat ze al snel ook de positieve energie voelde. Ik bid en hoop dat ze lang genoeg gezond blijven om anderen zoals ik blij te kunnen maken.

Nogmaale bedankt!

Met vriendelijke groet, Carlos Boafo

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens