op dit moment 21104 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20240103_132429.jpg

16 januari 2024

Afscheid nemen van mijn moeder

2 januari 2024 Moeder van Jos gaat snel achteruit en Jos is net geopereerd aan zijn rug. Jos vraagt zich af kunnen we geen taxi regelen om nog een keer naar zijn moeder te kunnen en belt Bea, die schiet in de regel modus. Niet veel later belt ze terug, Stichting Ambulance Wens is dat wat? Vraagt ze, topper zeg ik. Ze zijn vanaf 08.00 de volgende dag weer te bereiken, maar Bea denkt dat duurt te lang en vult een spoed formulier in en krijgt Kees aan de lijn. Kees vraagt wat verdere informatie en zegt geen probleem. Dat is snel, Bea belt Jos, maar Jos moet eerst toestemming vragen aan hoofd arts revalidatie magentazorg te Oudorp/Alkmaar

3 januari 2024 Jos krijgt toestemming, en we hebben afgesproken met Stichting Ambulance Wens om half 1 bij het revalidatiecentrum. Het super duo van de dag Yvonne en Ed zijn er al om 12 uur, wat een lieve mensen, begripvol en geduldig. Een paar uur bij moeders geweest, met haar gepraat, haar hand vast gehouden en om drie uur hand los moeten laten voor mij het afscheid van moeders. Yvonne heel lief met me gepraat en me rustig gekregen met Ed samen en weer in de ambulance geladen op weg naar revalidatiecentrum. Lekker weer effe in bed, lekker een bakkie troost voor mijn kanjers Ed en Yvonne en Bea.

4 januari 2024 Half 2 s nachts werd ik wakker, Armand gebeld, had nachtdienst bij onze moedertje, er was weinig verandering zei hij. Ik dacht daar anders over, samen met mama gepraat via de beeld telefoon, ze hoorde ons haar ogen bewogen, ze had dorst dacht Armand te horen, sponsje geregeld, lippen bevochtigd wat er spontaan weer uit kwam. Nog een keer haar lippen gedaan, een vredige blik in de ogen en na 2 minuten geen pols meer en geen ademhaling, moeder was bij papa Jan. Een onvergetelijke ervaring met Stichting Ambulance Wens, dankzij een razend snelle aktie toch afscheid kunnen nemen van mijn moeder. P.s. mede dankzij Ed en Yvonne, wat een toppers.

12 januari 2024 Vrijdag 12 januari 2024 was de crematie van moeder, Jos wederom met Stichting Ambulance Wens en 2 nieuwe kanjers, lief en behulpzaam, Siem en Renate, na weer een voorspoedige reis aan gekomen in crematorium Ockenburgh, waar de plechtigheid plaats vond. Na een zeer emotionele plechtigheid werd de dag besloten met een gezellig samenzijn met familie en bekenden, zoals mijn moeder dat voor ogen had. Tot grote verbazing bleek dat Renate familie van ons te zijn, wat een toeval was als dat al bestaat. Terug naar Oudorp, Siem en Renate uitgezwaaid, na weer een enerverende dag, nogmaals dank aan Siem en Renate van de Stichting Ambulance Wens.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens