op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.111.jpg

16 januari 2024

Zielsgelukkig elkaar na enkele weken weer te zien

Afgelopen zaterdag 13 januari hebben wij een beroep gedaan op de Stichting Ambulance Wens. De wens van onze vader, die terminaal ziek is en in een hospice in Mechelen verblijft, was dat hij nog een keer kon gaan kijken in het verzorgingstehuis in Echt waar onze moeder verblijft. Zeventien jaar geleden kreeg onze moeder namelijk een herseninfarct en sindsdien heeft onze vader haar tot enkele weken geleden thuis verzorgd. Toen hij zelf echter ook ziek werd lukte dit niet meer en zijn de twee na ruim 61 jaar huwelijk plotseling van elkaar gescheiden. Hij naar een hospice in Mechelen en zij naar een verzorgingstehuis in Echt. Gezien de afstand tussen de hospice en het verzorgingstehuis van ruim 60 km was vervoer van onze vader alleen mogelijk met een ambulance, en dit is namens Wensambulance dan ook gelukt. Geweldig dat dit soort initiatieven bestaan en dat er mensen zijn die hiervoor hun vrije tijd opofferen ten diensten van anderen. De twee waren dan ook zielsgelukkig elkaar na enkele weken weer te zien en uiteraard was dit voor ons als kinderen een emotionele hereniging.

De twee vrijwilligers van de ambulancewens waren professioneel en kundig. Niets was hun teveel die middag en ze gaven ons ook echt het gevoel alle tijd van de wereld te hebben er voor ons te zijn. We zullen deze dag dan ook koesteren in onze herinneringen en kunnen Wensambulance iedereen aanbevelen die in een soortgelijke situatie verkeerd.

Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

 Familie Brouns

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens