op dit moment 21104 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.112.jpg

10 januari 2024

Het voelde als een warm bad

Op 5 augustus 2023 waren onze ouders 60 jaar getrouwd. We hebben dit uitgebreid met elkaar gevierd. Onze ouders hadden nog één wens, ze wilden graag naar een concert van Andre Rieu. Als cadeau voor hun huwelijksfeest werden er kaarten aangeschaft voor het concert van 06-01-24 in het Ziggo Dome. Helaas is onze vader heel hard achteruit gegaan de afgelopen maanden en is in een verpleeghuis terecht gekomen. Het was niet haalbaar om met elkaar naar het concert te gaan. We hebben een aanvraag gedaan bij stichting Ambulance Wens en zij hebben het kunnen regelen. Onze vader werd opgehaald in het verpleeghuis in Rotterdam. Onze moeder en een schoondochter mochten mee in de ambulance. Onze vader maar zeker ook onze moeder hebben enorm genoten van het concert. Ze hadden een prachtige plek met goed zicht op het podium. Ze hebben genoten van de mooie muziek. Onze ouders zijn liefdevol en heel deskundig verzorgd. Het voelde als een warm bad en wij zijn heel dankbaar dat op deze manier de wens van onze ouders nog in vervulling kon gaan.

Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens