op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.88.jpg

10 januari 2024

Rondje Texel

29 december hebben wij contact gezocht via de site met een wens voor onze vader. Hij wilde namelijk nog een keer met zijn hele gezin naar Texel ( vrouw, 2 dochters, 1 schoonzoon en 2 kleinkinderen). Na insturen van de wens is er direct telefonisch contact met ons gezocht en hebben we aan beide kanten van alles in werking gezet. Want ja, een heel weekend met 7 man op één wens… dat is wat veel. Wij regelde voor onszelf het huisje, met de benodigdheden voor daar en de overtocht voor een extra auto. Zij regelde alles om mijn vader daar te krijgen en verblijf voor de chauffeur en verpleging.

5 Januari kwamen in de middag Hans (chauffeur) en Xandra (verpleegkundige) bij mijn ouders aanrijden in Purmerend. Een half uurtje later ging de reis naar Texel beginnen. In de ambulance konden mijn moeder en zus mee rijden. De rest in een auto erachteraan. De navigatie stuurde ons allen via een iets alternatieve route richting de TESO Pont, wat uiteindelijk de route was die mijn vader zelf altijd op de brommer nam als hij vroeger van Amsterdam naar Texel reedt als hij daar in de zomer verbleef.

‘The Trip down Memory Lane’ begon dus al gelijk.

Een heerlijk onderkomen op Landal de Sluftervallei (voor ons 7-en en ook in een ander huisje voor Hans en Xandra op 3 min lopen van ons huisje) voor 2 nachten.

Zaterdag 6 januari zijn we na de lunch een rondje over Texel gaan maken, vader met dochter en kleinzoon in de Ambulance waar je van binnenuit alles goed kon zien en meemaken. Aangekomen op eerste plek van bestemming in dorpje “de Waal” bij het huisje waar hij van 12 jarige tot ongeveer 23 jarige bijna ieder jaar kwam. De beste verhuurders van destijds zijn helaas niet meer levende maar de buren waar hij jaren als kind is wezen bollen pellen waren er wel. Mevrouw kwam toevallig net aanfietsen toen de ambulance werd geparkeerd. Ze herkende Pa allebei nog zeker!

Wat een bijzonder moment!

Volgende stop de haven in Oudeschild waar oude kennissen van de familie altijd een boot hebben gehad. Even met zijn allen een warme chocomelk en appeltaart in een restaurantje aan de haven. En daarna weer naar het huisje.

Zondag 7 januari

Een bijzondere dag in de familie want de jongste telg mocht 5 kaarsjes uitblazen. En dat zo gezellig bij elkaar op zo een mooie plek! Begin van de middag met een heerlijk winters zonnetje op ons weer terug richting huis met zijn allen. Wat hebben we een mooi weekend gehad, zo met zijn allen op HET eiland van Pa. DANK jullie wel Stichting Ambulance Wens en in bijzonder Hans en Xandra.

Zonder jullie hadden we deze mooie herinnering niet gehad!

Onze dank is onbetaalbaar! Liefs Henny, Elly, Tim, Anoeska, Denise, Ka’eo & Maélo van Hartingsveldt/ Evers

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens