op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
GridArt_20231229_113436008.jpg

2 januari 2024

een onvergetelijke dag

Wij willen jullie bedanken voor een onvergetelijke dag voor mijn moeder met haar kleinkinderen in Toverland op 28.12.2023. Dankzij jullie hebben we mooie herinneringen gemaakt die we nooit gaan vergeten en onbetaalbaar zijn. Zij heeft nog een laatste keer kunnen genieten van haar kleinkinderen al schaatsend op het ijs of in de achtbaan bij Toverland. Samen appelstrudel gegeten in de skihut met z'n allen daar. Klinkt als iets simpels maar voor ons heel speciaals. Fantastisch dat deze stichting bestaat en mensen in een hele moeilijke tijd nog een mooie dag kan bezorgen en wensen kan vervullen. Speciale dank aan Peter en Charlotte voor de goede zorgen. Jullie zijn toppers! Warm ontvangst en goede hulp. Het betekende heel veel voor ons om nog een dag zo samen te kunnen doorbrengen. We zullen dit nooit vergeten en zijn jullie heel dankbaar! Ook bedankt voor alle mensen achter de schermen die dit alles mogelijk gemaakt hebben. Lieve groetjes en onwijs bedankt!

Riet en haar familie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens