op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20231124_134807.jpg

2 januari 2024

Het was een dag om nooit te vergeten

Lieve mensen van stichting ambulancewens,

Mijn vader was al een hele tijd ernstig ziek. Hij was al weken aan huis gekluisterd en het einde was in zicht. Toen mijn vader besloot dat het lijden ondraaglijk werd en hij niet meer verder kon, hebben wij contact gelegd met stichting ambulancewens. Binnen 10 minuten werden wij al opgebeld om de wens door te spreken en op vrijdag 24 november hebben wij een heerlijke dag met mijn vader kunnen doorbrengen op het water. Hij heeft genoten om nog één keer de buitenlucht te op te snuiven en het zonlicht op zijn huid te voelen. Met de ambulance naar Rotterdam en daar een rondje Katendrecht en Kralingen gemaakt; de woonplekken van mijn vader. Vervolgens naar de Speedo en vanaf de warme boot genoten van elkaars gezelschap en het prachtige uitzicht van de Rotterdamse haven. De middag afgesloten met een bezoek aan het Kralingse bos. Het was een dag om nooit te vergeten. Een dag waarbij mijn vader heeft gelachen en met volle teugen heeft genoten. Een dag waar wij kracht uit putten en met een zeer warm gevoel aan terugdenken. Dank jullie wel voor deze bijzondere dag. Of zoals mijn vader zei: "ik had mij geen mooiere manier kunnen bedenken om mijn leven af te sluiten; duizendmaal dank".

Met vriendelijke groet, Diana Ensink (wens A.M. Jonas)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens