op dit moment 21434 wensen vervuld 1627 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

28 december 2023

Een mooie herinnering

Op 29 september 2023 werd een onvergetelijke dag gerealiseerd, een hartverwarmend geschenk van Stichting Ambulance Wens, met speciale dank aan Coby en Remco. Het was de diepste wens van mijn vader om nog één keer een bijzonder moment in het leven van zijn kleinzoon mee te maken: de uitreiking van zijn bachelordiploma. Dankzij de toewijding en zorg van de stichting werd deze wens met uitzonderlijke aandacht en liefde vervuld.

De dag begon vroeg, toen mijn vader liefdevol werd opgehaald uit het hospitium in Vleuten. Met de wensambulance werd hij vervoerd naar de Technische Universiteit Eindhoven, een reis die symbool stond voor zijn laatste grote avontuur. Daar, te midden van trots en emotie, woonde hij de volledige diploma-uitreiking bij. De glinstering in zijn ogen en zijn brede glimlach spraken boekdelen; hij was overweldigd van trots en geluk, getuige te mogen zijn van deze mijlpaal in het leven van zijn kleinzoon.

Na de ceremonie genoten we samen van een lunch, een moment van samenzijn dat ons allen dierbaar is. Hoewel de terugreis naar het hospitium zwaar was, overheerste het gevoel van dankbaarheid en vervulling. Mijn vader keerde terug met een gevoel van trots en voldoening, een kostbare herinnering rijker dankzij de onbaatzuchtige inzet van Coby, Remco en iedereen bij Stichting Ambulance Wens.

Helaas heeft mijn vader ons op 10 oktober verlaten, maar dankzij deze laatste wens heeft hij ons een onuitwisbare herinnering nagelaten. Zijn laatste dagen waren gevuld met liefde en een diepe dankbaarheid voor het prachtige geschenk dat hem door de stichting werd geboden. Onze harten zijn vervuld van dankbaarheid voor deze mooie laatste herinnering, mogelijk gemaakt door de onmeetbare vriendelijkheid en toewijding van mensen zoals Coby en Remco.

Hans, Kitty & Jan-willem Koopman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens