op dit moment 21434 wensen vervuld 1627 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

28 december 2023

Een dag met een gouden randje

Hallo lieve mensen van Stichting Ambulancewens Nederland

Wij hebben genoten van het uitstapje op 14 december jl. Hieronder een kleine beschrijving van de dag. Deze mag u plaatsen op de website en op Facebook.

14 december 2023: Een dag met een gouden randje Het is kwart voor tien in de ochtend in Heijen als de ambulance van Stichting Ambulancewens Nederland klaar staat om de wens van Paul in vervulling te laten gaan: Even naar Leiden om onze tweede kleindochter Rosaline te kunnen knuffelen en ook onze lieve Dali weer even in onze armen te kunnen sluiten. Chauffeur Jan Willem en Verpleegkundige Jan drinken nog een kop koffie en dan wordt Paul , comfortabel op de brancard, de ambulance ingeschoven. Na een relaxte reis zijn we om 1.00 uur in Leiden. Onze kleidochter Dali staat al op ons te wachten samen met papa Frank en hondje Chica. Paul gaat lekker op de bank in de woonkamer zitten. Boven horen we Rosaline al een beetje mopperen. Ze wil naar opa. Eerst eten we een worstenbroodje met een kop koffie en dan komt mama Celine met Rosaline naar beneden. Het is tijd voor haar flesje. Paul neemt die taak apetrots op zich en Rosaline voelt zich duidelijk op haar gemak bij Paul. Natuurlijk worden er foto’s gemaakt van iedereen. We spreken af dat we rond 14.00 uur weer naar huis gaan, maar niet voordat Dali een ritje heeft gemaakt in de ambulance. Wat een avontuur is dat voor haar. De terugreis kaan beginnen en verloopt net als de heenreis rustig maar wel wat emotioneler. Twee uur later zij we weer thuis. Wat een luxe reis was dit. De dag had een gouden randje. De dagen erna lijkt het alsof Paul meet fut heeft gekregen. Die kleine schat heeft hem goed gedaan. We hopen dat dit nog een tijdje zo blijft.

Dank aan de Stichting en alle vrijwilligers die hiervoor beschikbaar zijn. Het was een onvergetelijke dag voor ons allemaal maar vooral voor Paul.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens