op dit moment 21434 wensen vervuld 1627 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.103.jpg

28 december 2023

Een fantastische dag

Leiderdorp, 28 - 12 -2023

Op 11 december 2023 overleed onze vader, schoonvader, grootvader, overgrootvader en beste vriend Willem de Jong op 96 jarige leeftijd.

Willem was een bescheiden man van weinig woorden en stevig aanpakken. Ook zijn laatste wens was een bescheiden vraag: nog een keer zou hij graag naar de plek gaan waar de liefde van zijn leven geboren was en hij menig uurtje had doorgebracht met vissen en praten met de broer van zijn overleden vrouw die het ouderlijk huis tot zijn dood bewoonde.

Die plek lag hemelsbreed nog geen honderd meter bij zijn huidige woonadres vandaan maar zou zonder Ambulance Wens onbereikbaar zijn geweest.

Op woensdag 6 december 2023 kwam de ambulance voor rijden en hebben Willem zoals hij zelf verwoordde een fantastische dag bezorgd.

Op het adres aangekomen was door de huidige bewoners een koffietafel georganiseerd waar ook het plaatselijke Leiderdorpse likeurtje niet ontbrak.

In het zonnetje heeft Willem enige tijd kunnen genieten van het mooie uitzicht over De Does, zijn favoriete visplek en de daaraan grenzende Achthovener polder.

Moe maar voldaan hebben de vrijwilligers Willem na enige tijd weer in zijn vertrouwde appartement teruggebracht waar we in de laatste dagen van zijn leven nog veel gesproken hebben over deze heerlijke uren.

Wij zijn de vrijwilligers van Ambulance Wens zeer erkentelijk voor hun grote inzet voor het vervullen van Willem zijn laatste wens.

Uit aller naam Fam de Jong

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens