op dit moment 21350 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.101.jpg

28 december 2023

Met het Mes op Tafel

Lieve mensen van Ambulance Wens!

Ik wil jullie hierbij van harte bedanken voor de geweldige dag die Ryanne met haar familie en vrienden heeft kunnen beleven.

Op woensdag 27 december 2023 hebben jullie Ryanne enorm geholpen om haar laatste wens te kunnen beleven. Ik werd benaderd door Jacco (echtgenoot van Ryanne) dat ze toch een laatste wens had. Als spelletjes fanaat wilde ze zich ooit eens opgeven voor het TV spel "Met het mes op tafel". Zij heeft dit nooit aangedurft. Maar nu ze ernstig ziek is, besefte ze zich dat ze dit nooit meer zou kunnen doen, en nooit meer het gevoel hebben om de antwoorden op te kunnen schrijven op het digitale bordje. Mijn hulp werd ingeroepen en ik heb de stoute schoenen aangetrokken en omroep Max benaderd. Na diverse mailtjes verstuurd te hebben was Ryanne welkom in Studio 23 in Hilversum. Ryanne was helaas niet in staat om de tocht van ruim 1.5 uur naar Hilversum te maken en daarom werd de hulp van Ambulance Wens ingeroepen. Om 10 uur werd Ryanne opgehaald door Jaap en Elise. Met enkele familieleden en vrienden gingen we richting Hilversum. Bij Omroep Max werden we opgewacht en naar de studio van "Het mes op tafel" gebracht. Door de vaste producer en medewerkers van het programma werd de werking uitgelegd en hoe alles opgenomen werd. Al snel werd duidelijk dat er een echt spelletje gespeeld zou gaan worden. Aan de echte tafel en met vragen die nog niet uitgezonden waren op TV. Helaas was Herman van der Zandt op vakantie, maar hij heeft wel een persoonlijke boodschap ingesproken. Het spel liep voor Ryanne op rolletjes en de finaleronde werd gehaald. Deze finale werd uiteindelijk ook door Ryanne gewonnen en mocht "het mes' als prijs meenemen. Na een rondleiding en lunch ging de rit weer terug naar huis. Een ervaring rijker voor Ryanne en een onuitwisbare herinnering voor de rest.

Speciale dank voor Jaap en Elise die het hele vervoer voor hun rekening namen en Ryanne met alles hielpen. En uiteraard bedankt voor jullie gezelligheid tijdens de ritten!

Bedankt namens Ryanne & Jacco. Met vriendelijke groet Robert Vroon

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens