op dit moment 21434 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
412228716_758962239603577_7655789639472239140_n.jpg

20 december 2023

Unieke wensdag voor René Hofman

Een unieke dag voor René Hofman, die verrast werd met een benefietwedstrijd tussen oud VE2 en Slikkerveer 5, waar hij trainer van is.

En Slikkerveer zou Slikkerveer niet zijn als er niet groots uitgepakt werd met ballonnen langs het hele veld, een erehaag, fakkels, vuurwerk, koffie en thee voor iedereen, een volle tribune en natuurlijk 'You never walk alone'.

Dankzij de inzet van zoveel vrijwilligers, teamgenoten, aanwezig publiek en Stichting Ambulance Wens werd het een dag die nooit vergeten zal worden.

Geslaagde benefietwedstrijd Slikkerveer voor Rene Hofman — RTV-Ridderkerk (rtvridderkerk.nl)

Op zondag 17 december 2023 was er voor Slikkerveerder Rene Hofman een benefietwedstrijd georganiseerd tussen zijn teams Slikkerveer 5 en Oud-veteranen 2. Dankzij Stichting Ambulance Wens was Rene opgehaald uit het Maasstad Ziekenhuis om nog een laatste wens in vervulling te zien gaan, namelijk een wedstrijd van zijn jongens te zien. Sinds de pupillen is Rene al trainer van diverse jeugdteams en met ingang van dit seizoen is het team een heus seniorenteam geworden, namelijk Slikkerveer 5. Tot voor kort stond hij zelf ook nog op het veld met ze en dat gold ook voor de tegenstander in de benefietwedstrijd, namelijk zijn oude teamgenoten van Oud-veteranen 2. In dit team was Rene afgelopen jaren zelf nog in actief.

Nadat Rene door Stichting Ambulance Wens op het veld was afgezet werd het al met al een geweldige mooie dag, omdat Rene het goed vol hield en zo de hele wedstrijd kon meegenieten. Uiteraard een middag van verdriet, maar ook veel lol onder elkaar, met een mooi afscheid met een erehaag, fakkels, muziek, foto’s, toespraken en meer. Menig traantje werd weggepinkt. Het werd daarnaast ook een heerlijke voetbalmiddag, waarin beide teams niet voor elkaar onder wilden doen en dat hoefde uiteindelijk ook niet, want met 4-4 werd het een gelijkspel. De wedstrijd werd ook nog eens goed bezocht met zo’n 250 supporters en vrienden van Rene op de tribune.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens