op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_7945.jpg

28 november 2023

Om nooit te vergeten

Op 28 oktober 2023 is de wens van mijn vrouw in vervulling gegaan. Zij wilde nog één keer naar de Amsterdamse Waterleidingduinen met het hele gezin. Daar liggen zoveel mooie herinneringen omdat wij daar al jaren komen. Vanuit de hospice te Alphen aan den Rijn zijn we vertrokken richting ingang de Zilk in de Zilk, om daar onze wandeling te starten. Er zijn vier hoofdingangen, maar wij kwamen altijd via deze ingang. Het was genieten. In dit prachtige duingebied tussen de loslopende damherten hebben we heerlijk gewandeld en genoten. Hierna zijn we naar de ingang Panneland in Vogelenzang gereden en hebben daar heerlijk wat gegeten en gedronken. Uiteraard zijn de vrijwilligers hierbij aangeschoven. Zonder deze twee mensen was dit niet zo’n groot succes geworden. Zij toonden in alle opzichten respect naar de familie en niets was te gek. Wat een kanjers. Vol, maar voldaan zijn we weer richting Alphen aan den Rijn gereden. Het was een vermoeiende maar geweldige dag. Om nooit te vergeten. Wat hebben jullie mijn vrouw in het bijzonder en mijn gezin een prachtig cadeau gegeven. Want dat was het.

Namens mijn hele gezin, bedankt.

Vriendelijke groet, Ed Nagtegaal.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens