op dit moment 21434 wensen vervuld 1627 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
399928786_1056566375474411_8564327436922014645_n.jpg

24 november 2023

Wat fijn dat alles zo netjes geregeld was en iedereen heel lief en zorgzaam was

Op Woensdag 22-11-2023 was het zover, mijn vader mocht met de stichting Ambulancewens en Vaarwens een dagje met de familie: Vrouw Jannie, dochter Joke, zoon Wim, schoondochter Desy en kleinzoon Liam v, gaan varen in Amsterdam. Wat keek hij er naar uit! Hij is bedlegerig en maakt gebruik van een zuurstof apparaat en komt daardoor het huis niet meer uit. Door jullie is dit toch mogelijk gemaakt. We konden gebruik maken van jullie mobiele zuurstof apparaat en zijn dagelijkse prik kon gegeven worden door verpleegkundige Yvonne.

We werden opgehaald door Yvonne en Johan, die ons met de Ambulance van Gouda naar Amsterdam reden. Aan de haven werden we ontvangen door schipper Anita en vrijwilligster Carla. Aan boord werden we ontvangen met koffie, thee, limonade en wat lekkers. Voor de middag werd een heerlijke lunch verzorgd en werd er rekening gehouden met persoonlijke en medische wensen voor patiënt en familie. We vaarden langs de Zaanse Schans met mooie molens en gelukkig was het droog weer.

Wat fijn dat alles zo netjes geregeld was en iedereen heel lief en zorgzaam was voor ons en mijn vader. We konden zien dat mijn vader er erg van genoot, hij heeft zelf altijd gevist en aan de waterkant gezeten en het was daarom voor hem extra leuk. Ik kan het iedereen aanraden, dit zijn mooie en waardevolle momenten om mee te maken en te bewaren als mooie herinnering in een moeilijke periode en hoop dat jullie nog heel veel mensen blij mogen maken met persoonlijke wensen.

Liefs Joke

 

Willem de Waterman (groot-waterland.nl)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens