op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
_MWA1840.jpg

22 november 2023

Naar onze bruiloft

16 oktober 2021 is onze lieve Oma met jullie vervoert vanuit Aardenburg naar onze bruiloft in Barneveld en hebben niet alleen wij maar heeft ook vooral oma de dag van haar leven gehad. Het klikte meteen met de twee vrijwilligers die meegingen en ze is de gehele dag compleet verzorgd. Tijdens de ceremonie heeft ze overzicht gehad over de hele ruimte en tijdens het diner kreeg ze een speciale maaltijd. Nadat ze thuis was heeft ze van ons een fotoboek gekregen, dit boek ging van trots heel de familie rond. Iedereen wist exact waar het boek lag en welke foto’s ze konden vinden.

We zijn enorm dankbaar dat wij onze oma dankzij jullie erbij mochten hebben op onze prachtige dag. Onze oma is in alle rust met haar uitgekozen familie om haar heen overleden op 13 juli 2023 middels euthanasie en zou vandaag 22 november 2023, 84 jaar zijn geworden. Om deze reden en dankbaarheid heb ik namens mij, man mijn en mijn opa een donatie gedaan ter nagedachte van onze oma en onze prachtige dag.

Nogmaals heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet, Laura de Putter - Doolaard

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens