op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
feyenoord_az.jpg

15 november 2023

Nogmaals iedereen bedankt, die dit mogelijk hebben gemaakt, om Nico een gelukkig mens te laten worden.

Eenmaal onderweg naar huis, zat ik te denken, wat wil ik hem zien genieten.

Ik moest denken aan ambulance wens, dus ik bedacht hoe het zou zijn om met Nico naar de Kuip te gaan in Rotterdam.

Een verzoek geschreven en de volgende dag kreeg ik een bevrijdende antwoord, jullie gaan naar de Kuip toe ik was sprakeloos, alleen konden ze geen datum geven, omdat er een wachtlijst was. Maar het feit dat we gingen, deed me al goed. Vier dagen later, kreeg ik een telefoontje, dat we naar Feyenoord-AZ gingen. Dus een plan gemaakt om hem te verrassen, niets tegen hem gezegd, uiteindelijk heb ik hem verteld dat we naar de Kuip gingen, ondanks dat ik een Ajax aanhanger ben).

Dat was een emotionele moment voor hem en voor mij. De ambu kwam, Nico ingepakt en ingeladen.

Om 14:10 vertrokken we van Doetinchem naar Rotterdam waar we om 17:00 uur aankwamen. De 2e verrassing was dat zijn broertje en zijn zoon op ons stonden te wachten, terwijl de wedstrijd al begonnen was. Snel naar zijn plek gereden, waar assistentie klaar stond, en we de wedstrijd konden volden. Ik heb hem nog nooit zo blij en gelukkig gezien.

Nogmaals iedereen bedankt, die dit mogelijk hebben gemaakt, om Nico een gelukkig mens te laten worden.

Alex van der Vlist

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens