op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

14 november 2023

Wat een mooie herinnering

Ik ben zaterdag 28 oktober met de wensambulance mee geweest. Wat een mooie herinnering. We zijn naar Bloemendaal geweest, naar het strand met de vrijwilligers Ingrid en Ruben, wat een schatten zijn dat.. We zijn met onze voeten in de zee geweest, ik in een strandrolstoel die Ruben heeft kunnen lenen aan de kant van Zandvoort. Wat een belevenis, ik vond het prachtig dat mijn wens is uitgekomen. Dank jullie wel stichting ambulance wens, en Ingrid en Ruben in het bijzonder, zij offerden zich helemaal op om van mijn wens een prachtige dag te maken. Nadat we later bij Bloemendaal terugkwamen hebben we samen met Ruben en Ingrid een hapje gegeten in het vis restaurant. Ook het personeel van het restaurant deed er van alles aan om van mijn dag een topdag te maken. Ik mocht met bed en al binnen aan de tafel. Heerlijk, ik ben echt even bijgekomen van en bij de zee . De zee was prachtig, er waren veel golven en het was droog. Ik heb afscheid genomen van de mooie zee. Nadat we het restaurant hadden verlaten, zijn we weer met de ambulance naar Soest gereden. Als afsluiting hebben we in Soest in de zon met zijn allen een ijsje gegeten. Het was een prachtige dag, ik was erg moe maar voldaan. Ik wil alle vrijwilligers die dit belangeloos doen omarmen, wat een mooi werk. Ik heb nog maar even op deze wereld maar het gaat jullie allemaal goed.

Lieve Groet, Annemarie Brouwer.

Annemarie heeft deze wereld verlaten op zondag 5 november 2023.                                  Als partner wil ik ook alle medewerkers bedanken voor het mogelijk maken van deze dag.

Theo

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens