op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image1.23.jpeg

2 november 2023

Hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag

Wens ambulance op 19-10-2023 Vorig jaar september was bij mijn vader al bekend dat onze dochter ging trouwen op 19 oktober 2023. Hij keek hier erg naar uit. In mei van dit jaar werd ernstig hartfalen geconstateerd. Daarbij is mijn vader gevallen en 2 keer opgenomen in het ziekenhuis. Al die tijd bleef hij gefocust op de trouwerij van zijn kleindochter. Op 18 september is mijn vader opgenomen in een verpleeghuis. Het was spannend of hij de bruiloft kon mee beleven. Op 19 september heb ik de aanvraag voor een wensambulance ingediend. Omdat duidelijk was dat mijn vader niet meer zelf in een auto vanuit Huizen naar Rijssen zou kunnen komen. De volgende dag was de aanvraag geregeld. Vanaf dat hij opgenomen is in het verpleeghuis tot aan de trouwdag heeft hij iedere dag gevraagd wanneer het feest nu was. Op 19 oktober was er al vroeg contact met mij over hoe de planning zou gaan. Ze waren al mooi op tijd in Rijssen waardoor er ook nog tijd was om mijn vader bij mij thuis te mogen ontvangen. Wat kreeg mijn vader goede zorg en begeleiding van de vrijwilligers van de wens ambulance. Daarbij waren zijn schoonzus en zwager bij hem in de ambulance zodat mijn vader niet alleen hoefde te komen., zodat mijn moeder nog wel bij alles aanwezig kon zijn. Wat had mijn vader een goede dag op 19 oktober. Hij heeft genoten van zijn kleindochter en kleinzoon hun trouwdag. Genoten van het eten , het rusten tussendoor en kon met alle hulp die hij van de ambulance vrijwilligers kreeg zo tot 21.00 uur blijven. Voor de vrijwilligers was niets te veel en zo konden wij als familie ook zorgeloos genieten van de trouwdag van onze ( klein) dochter en haar man. Onze waardering en dank is eigenlijk met geen woorden uit te drukken maar nogmaals heel hartelijk bedankt dat jullie deze dag voor mijn vader en ons op deze manier hebben mogelijk gemaakt.

Familie Visser en familie Veerman.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens