op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20231012_164434.jpg

23 oktober 2023

Prachtig en dankbaar!

Op 12 oktober werd mijn moeder Mw. Annie Jansen van Jorksveld vanuit het revalidatiecentrum in Utrecht opgehaald door de vrijwilligers Peter en Mandy van Stichting Ambulance Wens. Zij, mijn moeder was gevraagd getuige te zijn bij haar enige kleinzoon Bryan die geregistreerd partnerschap aanging met zijn vriendin Machteld. Het was in Oosterhout (Brabant) en door haar longziekte zou het niet mogelijk zijn om hier bij te kunnen zijn omdat ze veel begeleiding nodig heeft, zuurstof continue en de afstand te groot was. Het was nog begin oktober dat ik met pijn in mijn buik moest gaan vertellen dat oma er niet als getuige erbij kon zijn, maar In een moment dacht ik ineens aan de stichting Ambulance Wens en heb hen met mijn wensvraag benaderd en meteen al binnen een half uur kreeg ik al het antwoord dat mijn mams met de ambulance mee kon. Ik dacht dat wensen alleen werden vervuld van hele erge zieke mensen en was blij verrast dat dit soort wensen ook worden vervuld! Prachtig en dankbaar! Wat een mooie verrassing voor oma en haar kleinzoon! Die 12e oktober is fantastisch gegaan, ze was zo blij en trots dat ze er bij kon zijn, en verliefd op het leuke beertje dat ze bij aankomst kreeg! Ze is letterlijk door de vrijwilligers in de watten gelegd, ze hebben haar enorm goed verzorgd, geholpen met de zuurstof, toiletgang etcetera. Allereerst was er de ceremonie in het gemeentehuis van Oosterhout, de vrijwilligers bleven in de buurt, na afloop hebben we nog prachtige foto’s kunnen maken. Aansluitend was er een diner en daar mocht oma ook bij zijn, even weer een stukje in de ambulance en dan in de rolstoel in het restaurant waar ook Peter en Mandy bij haar (ons) in de buurt bleven en een hapje konden mee eten. Het was zo fijn dat zij, mijn taken als mantelzorger voor die dag hebben overgenomen zodat ik als moeder van Bryan en schoonmoeder van Machteld ook kon genieten van deze mooie dag. Dit is een fantastische dag geworden, wat dankbaar zijn we de Stichting en zijn vrijwilligers die zich belangeloos inzetten en (laatste) wensen kunnen waarmaken. We zijn allemaal erg dankbaar dat oma, mams, er deze dag bij kon zijn, heel speciaal, getuigen kon zijn bij haar enige kleinzoon en ook heeft kunnen genieten van het diner in klein gezelschap. Na afloop is ze weer thuis gebracht in Utrecht in het revalidatiecentrum, ze was erg moe maar wat heeft ze een geweldige dag gehad, ze raakte er niet over uit gepraat tegen haar verzorgers in Domstate en de (tijdelijke) bewoners van het revalidatiecentrum.

We hopen dat jullie nog lang wensen kunnen blijven vervullen met jullie stichting!

Heel veel dank en warme groet van ons, Ans Klunder (dochter van Annie Jansen van Jorksveld)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens