op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.86.jpg

23 oktober 2023

Noordwijk was nog nooit zo mooi

2 september 2023 was een dag om nooit meer te vergeten. De lucht was strakblauw en de wind was stil. Noordwijk zou het toneel zijn van een prachtige dag op de tweede september 2023. Met onze twee zonen, Emile en Pascal en onze schoondochter Karlijn, vertrokken we met de Stichting Ambulance Wens die ochtend vanuit het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. Marry had zelfs wat lippenstift opgedaan en ze had er zin in. Het laatste uitje, dat wel. Bedroefd en blij tegelijkertijd gingen we op pad. De ambulancemedewerker had de overdracht van de verpleegkundige afgerond en de nodige spullen meegekregen. De chauffeur stuurde de ambulance behendig bij restaurant De Branding in Noordwijk het smalle pad op. De sfeer tijdens de lunch was voortreffelijk mede door de warme belangstelling van de twee medewerkers van de Stichting. Namen ben ik vergeten, maar de beelden zijn voorgoed in mijn geheugen gegrift. Twee fantastische kerels die erg met ons meeleefden en ons verdriet deelden. Na de lunch hadden we nog tijd om naar de strandtent Witsand te gaan. Het restaurant waar Emile en Karlijn hun trouwfeest hebben gevierd, alweer twaalf jaar geleden. Marry wilde nog graag naar de zee. Het was druk op het strand. Niet vreemd natuurlijk op zo'n mooie dag. Rafa, onze kleine teckel liep uitbundig te rennen over het strand. Hij is er gek op. De rolstoel met dikke banden kwam tot aan de zee. De schoenen gingen uit en voor een mooie foto gingen we in de zee staan. Marry straalde! De lunch was nog niet zo lang daarvoor maar Marry had nog wel zin in een portie bitterballen. Ook die wens ging in vervulling. Wel met een glas rosé erbij. Het leven gaat helaas niet altijd over rozen, maar gelukkig is er rosé. We zijn veel dank en waardering verschuldigd aan de Stichting.

Jullie weten niet half hoe goed jullie werk is!

Gewoon top!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens