op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20231004_104212.jpg

19 oktober 2023

Een laatste keer een kopje koffie gedronken in haar huisje

Dankzij de hulp van de lieve vrijwilligers Karin, Hans en Harry van Stichting Ambulance Wens heeft onze moeder en oma, nog een laatste keer het huis kunnen bekijken waar zij bijna 48 jaar heeft gewoond. 2 maanden geleden is zij noodgedwongen maar toch wel plotseling thuis opgehaald en via het ziekenhuis in een verpleeghuis terechtgekomen. Onze moeder en oma wilde nog heel graag afscheid nemen van haar huis, maar als familie wisten wij niet hoe we dit mogelijk konden maken, aangezien onze moeder en oma niet meer goed ter been is en een paar trappen op moest lopen bij het ontbreken van een lift. Met fysieke ondersteuning van verpleegkundige Karin en aanwijzingen van chauffeurs Hans en Harry heeft onze moeder en oma uiteindelijk zelf de trappen beklommen en nog een laatste keer een kopje koffie gedronken in haar huisje. In de ambulance waren hulpmiddelen aanwezig, mocht het onze moeder en oma niet zelf zijn gelukt om de trappen op en af te komen. Karin, Hans en Harry hadden alle tijd voor ons, waardoor onze oma en moeder op haar gemak voor de laatste keer de verschillende ruimtes en spullen in haar huis heeft kunnen bekijken. Het was een emotioneel, maar mooi moment, waarvoor we Karin, Hans en Harry en de medewerkers van de planning heel dankbaar zijn. 

Met vriendelijke groeten,

Adrie den Hartog, Stefanie van Mook en Linda van Harten

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens