op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
08-10-2023_sevenum.jpg

18 oktober 2023

Fantastisch!

Op zondag 8 oktober jl. hebben jullie het voor onze ernstig zieke vader en ons als kinderen en kleinkinderen mogelijk gemaakt om een door hem enorm gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Jullie wensambulance maakte het mogelijk een wandelroute met een historisch tintje ter ere van het 35-jarig bestaan van de Heemkundevereniging in zijn geboortedorp Sevenum te kunnen rijden. Een wandelroute waar onze vader in de voorbereidingen (nog voordat hij ernstig ziek werd) véél tijd en energie in heeft gestoken samen met de andere werkgroep leden. Op diverse plekken langs deze wandelroute stonden die dag foto’s met bijbehorende tekst die de historie van die plekken aangaf. Het heeft ontzettend veel voor ons betekend dat hij met eigen ogen het eindresultaat heeft kunnen zien op de dag dat de wandeling zelf gepland stond. Met de wensambulance waren we in staat deze wandelroute (nog vóórdat de wandelaars de route gingen lopen) te rijden. Op aangeven van onze vader werd gestopt op die plekjes in de route waarover hij graag iets wilde vertellen aan ons én ook aan jullie twee geweldige vrijwilligers, die dachten: “zoveel historie kan zo’n dorpje toch niet hebben?”. Het tegendeel bleek waar en onze vader bleef maar vertellen over wat hem zo na aan het hart ligt: de prachtige plekjes vol geschiedenis, historie en dus verhalen en anekdotes van zijn geboortedorp Sevenum. Na het rijden van deze route zijn we, geheel naar zijn wens, nog gestopt bij zijn ouderlijk huis en de Kruusboem voor nog meer prachtige verhalen en anekdotes en last but not least bij hét bedelaars pad, waar hij (na het opsmikkelen van een lekker stukje Limburgse vlaai) vol passie en trots nog één keer zijn verhaal over het pad en de daarbij behorende historie kon delen. Tot slot zijn we nog naar zijn eigen huis kunnen gaan waar hij, vanwege zijn ernstige ziekte, helaas niet meer kan verblijven. We hebben daar nog heerlijk samen gegeten en nagenoten van wat voor ons een dag met een gouden randje was! We zijn jullie enorm dankbaar voor het mogelijk maken van deze dag. We zijn jullie twee geweldige vrijwilligers (Marcel en Ingrid) erg dankbaar voor de wijze waarop zij deze dag hebben begeleid en ondersteund. Wat is en blijft het mooi dat mensen zich geheel vrijwillig en belangeloos inzetten om andere mensen zo’n bijzondere en mooie dag te kunnen bezorgen. Stichting Ambulance Wens en vrijwilligers Marcel en Ingrid: Dank jullie wel!

Lieve groet, Hay, Ronald, Claudia, Riny, Jesse en Devin

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens