op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
231008_130758.jpg

10 oktober 2023

Echt ont-zet-tend bedankt voor alles

Mijn vader ligt al 10 maanden bijna onafgebroken in het ziekenhuis. Hij heeft de ziekte van Crohn en heeft na een reeks zware buikoperaties met allerlei complicaties uiteindelijk de diagnose darmfalen gekregen. Hij is inmiddels uitbehandeld. We gaan een moeilijke tijd tegemoet, maar dankzij Stichting Ambulance Wens konden we met z’n allen even alle zorgen vergeten en een mooie herinnering maken. En wat hebben we een heerlijk ontspannen en volkomen onbezorgde dag gehad! Mijn vader voelde zich niet zo fit en was heel nerveus, maar chauffeur Gerrit en verpleegkundige Hein stelden hem met de nodige humor meteen op zijn gemak. Het zou helemaal goedkomen; hij hoefde alleen maar te liggen en te genieten. Mijn vader wilde nog graag een keer het water op, vanwege de fijne herinneringen die hij heeft aan vaarvakanties in Friesland en vissen op de Noordzee. We hadden een schipper in Den Oever bereid gevonden om hem nog een keer mee te nemen. Hij kreeg met brancard en al een mooi plaatsje op het dek en genoot zichtbaar van de frisse wind, de mooie wolkenluchten en de fraaie herfstzon. Hij vond het ontzettend fijn om met z’n allen bij elkaar te zijn (en dan eens níet in een ziekenhuiskamer). Gerrit en Hein was ondertussen niets te veel. Ze zorgden ervoor dat mijn vader het naar zijn zin had (ze troggelden bijvoorbeeld alle regenjassen af toen er tegen de verwachtingen in toch een paar spetters vielen en de regenhoes van de brancard nog aan wal bleek te liggen!) maar ontfermden zich met goede gesprekken en luchtige grappen ook een beetje over mijn moeder en ons. Heel knap hoe ze door de dag heen wisten te laveren; hoe ze de sfeer feilloos aanvoelden en toch een beetje op de achtergrond bleven. Ze zorgden ervoor dat mijn vader na afloop van de boottocht nog een gebakken visje kon verschalken en alsof dat allemaal nog niet genoeg was, reden ze op de terugweg ook nog even langs dierbare vrienden van mijn ouders in Hoorn. We hebben gewoon geen woorden voor deze dag. We hebben het gewoon zo onwijs fijn gehad en dat dit mogelijk werd gemaakt, betekent meer voor ons dan we kunnen zeggen. Lieve mensen van Stichting Ambulance Wens, lieve Gerrit en Hein, echt ont-zet-tend bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Onvergetelijk.

Familie Van Kessel 

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens