op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.80.jpg

5 oktober 2023

Wat een onvergetelijke dag was het

Wat een onvergetelijke dag was het voor mijn moeder, vrijdag, 22 september 2023. De gekoesterde wens dat haar kleinzoons ooit zouden gaan trouwen is in vervulling gegaan. En dat die wens alsnog op 90 jarige leeftijd uit zou komen dat had ze nooit meer verwacht. Na een hersenbloeding kon mijn moeder na 4 maanden hard werken aan revalidatie helaas niet meer terug naar haar woning. In overleg met de arts, die het niet verstandig vond dat zij terug zou keren naar haar woning is zij in een woonzorgcentrum gekomen waar ze langzaamaan haar draai vond. Toen in de beginperiode van Corona bleek dat veel mensen besmet waren geraakt was dat bij mijn moeder ook het geval. Zij is erg ziek geweest en iedereen dacht dat het einde in zicht was. Wonder boven wonder kroop ze ook deze keer weer uit een dal. Zij heeft zichzelf leren verplaatsen in een electrische rolstoel, die zij met haar linker hand moet bedienen omdat ze rechtzijdig verlamd is. Na gewend geraakt te zijn aan haar nieuwe situatie stond er een verhuizing op de planning naar een nieuw gebouwd woonzorgcentrum omdat het oude niet meer aan de tegenwoordige eisen voldeed. Weer wennen dus. Omdat daar de domotica nog kampte met kinderziektes viel mijn moeder al de 2e nacht uit bed omdat het alarm niet werkte toen zij aangaf dat zij moest plassen. Ze heeft zelf geprobeerd naar het toilet te gaan met een valpartij tot gevolg. Dus in de ambulance naar het ziekenhuis om een scan van de hoofdwond te laten maken. Ook hier was het geluk weer aan haar zijde dat er niets in de hersenen beschadigd was. Kortom de bruiloft van onze jongste zoon, schoondochter en hun 2 kinderen in Haarlem is een prachtige dag geworden mede omdat onze oudste zoon ook een huwelijksaanzoek heeft gedaan aan zijn vriendin na 21 jaar samenzijn en 3 gezonde zoons rijker. De zorgvuldige begeleiding van chauffeur Leo Muilwijk en verpleegkundige Plonie de Geus zijn voor mijn moeder tot een geweldige steun geweest. Mijn moeder en ook wij als familie willen graag onze dank uitspreken voor het verwezenlijken van deze wens door uw Stichting en de geheel vrijwillige inzet van deze 2 fantastische mensen tijdens de bruiloft.

Hartelijke groeten van,

Anke Bolt, dochter van Truus van Wijngaarden-Visscher uit Geldrop.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens