op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.76.jpg

2 oktober 2023

Hele gezellige middag

Mevrouw N uit Harlingen haar laatste wens was om nog een keer naar vrienden te gaan in Woltersum ( Groningen) dit is 30-9-2023 in vervulling gegaan met als vrijwilligers Gerhard (chauffeur), Xandra ( verpleegkundige) werd ze samen met man en kleindochter opgevangen door familie, vrienden en kennissen om een hele gezellige middag te hebben in het dorpshuis Woltersum, met tussendoor nog even een ritje door Woltersum om nog de molen, kerk het oudelijke winkeltje van vrienden waar Mevrouw heel veel voetstappen heeft liggen te kunnen bekijken. mevrouw en iedereen die aanwezig was hebben genoten van de blije gezichten en emotionele momenten, toen mevrouw thuis was kon ze niet ophouden hoe leuk en gezellig ze het had gevonden. Namens iedereen stichting ambulance wens Gerhard en Xandra heel hartelijk dank voor jullie medewerking, gezelligheid, top geregeld šŸ‘. Donatie is gedaan m.v.g Agnes Leegstra Schoonveld, Wytske van Dijk Jilders plus iedereen die er was.

Nog Ć©Ć©n keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens