op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20230916_152749.jpg

15 september 2023

Dankbaar voor deze mooie herinnering die niemand van ons meer afpakt

De pap lepel Ons gezin is groot gebracht met Feyenoord . Onze vader en opa was een echte Feyenoord supporter. Onze moeder en oma is hier in mee gegaan . Onze vader heeft de 3 kinderen hiermee besmet (zoals wij zeggen als kinderen het zat op de pap lepel) oudste dochter (Pimmie) en zoon (Eef) hebben dit wel overgenomen dochter (Gerrie) heeft dit wat minder vindt het wel leuk maar blijf er niet voor thuis . Kleindochter(Silvana) is ook soms in de Kuip te vinden maar is ook niet heel fanatiek. Kleinzoon (Gerwin ) is wel fanatiek die is elke wedstrijd in de Kuip te vinden en zijn vriendin (Kyra ) gaat nu ook soms mee . (Kleinzoon) Yves gaat vaak met Gerwin mee (kleinzoon) Gert-Jan gaat als het kan met zijn vader mee als zijn vader Eef naar de Kuip gaat . Onze moeder en oma zit nu altijd voor de tv . Daarom was de wens van (kleinzoon Gerwin en zoon Eef om nog een keer naar de Kuip te gaan met moeder oma . Deze dag is mogelijke gemaakt door wens ambulance met twee super vrijwilligers . Van a tot z klopte alles verliep zo goed . We hadden alle tijd oma alles te doen wat we wilde . Mooie foto’s gemaakt als herinnering die we altijd terug kunnen kijken . Een super geslaagde dag met super mooi weer en natuurlijk de wins die we pakte mooie doelpunten gezien . Wij zijn jullie erg dankbaar voor deze mooie herinnering die niemand ons meer afpakt

Veel lief Jellie Pimmie ,Gerrie ,Eef , Silvana , Gerwin , Kyra ,Yves, Gert-Jan , Frans , Marwin

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens