op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
9.16.jpg

21 september 2023

De plek met warme herinneringen

Op zaterdag 9 september vierden we met mijn broers en zussen de geboortedag van mij lieve vrouw Jannie. Ze hadden nagedacht over een passend kado... Mijn jongste broer, Ben, dacht aan jullie stichting en heeft jullie gebeld. Hij viel van de ene verbazing in de andere. Voor iemand met ALS, gaan meestal alle deuren dicht.... Bij jullie werd gedacht aan oplossingen. Ik kreeg de opdracht om het formulier die dag nog in te vullen..... Zondag werd ik al gebeld, dat ze e.e.a. al hadden opgestart en woensdag gingen we al op pad !!!

De verpleegkundige en de chauffeur begroeten ons hartelijk. De thuiszorg heeft de overdracht gedaan. We vertrokken in de stromende regen. In ons hart ging de zon al op. Niet alleen bij Jannie, maar ook bij mij, Herman en dochter Janita. Onderweg al gesproken over onze plannen. Jannie en ik hebben elkaar, 50 jaar geleden, ontmoet tijdens een jongerenreis, op Terschelling. Graag zouden we die plekken weer bezoeken, die voor ons zo belangrijk zijn met jullie. Het voelde heel veilig met jullie mensen. Ze wisten aan te voelen, wanneer ze afstand konden houden en wanneer ze zich actief konden opstellen. Heel knap hoe ze dat deden. Eerst zijn we naar de kampeerboerderij gegaan in de buurt van Formerum. Vlak daarbij was Herberg de Rustende Jager. Een plek die nog was zoals 50 jaar geleden... Geweldig. Daar hebben we geluncht en daarna zijn we gegaan naar "Paal 8", de plek met warme herinneringen. Heerlijk genoten van het strand en een drankje.

Ten slotte naar Brandaris, het stadje en genoten van Eb aan de Waddenzee. Hierbij een aantal foto's

HG Herman, Jannie en Janita

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens