op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20230908-WA0014.jpg

14 september 2023

Topavond

Topavond bij musical Aïda Vrijdag 8 september zijn we met Stichting Ambulance Wens naar de musical Aïda in het Afas Circustheater in Scheveningen geweest. Wat een verrassing was dat, want de dag er voor hadden we pas doorgegeven dat we musicalfans zijn en Aïda hoog op ons wensenlijstje staat. Een tip van 2 vrijwilligers van de Stichting Wensambulance die op de IC van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda werken bracht ons er toe deze wens uit te spreken. Een spierziekte, longzwakte, griep en een zware longontsteking zorgden er voor dat ik afgelopen zomer bijna 100 dagen op de IC moest doorbrengen. Dat was een zware tijd met wisselende vooruitzichten met als uitkomst dat ik voorzien van permanente beademing, canule en gebonden aan de rolstoel met een zorgteam thuis kan wonen. Om dat af te sluiten was Aïda een fantastische avond uit. Samen met chauffeur Hans, verpleegkundige Yvonne, mijn eigen zorgverlener Johanna en echtgenote Monique vertrokken we om 18 uur uit Gouda. De rolstoel was deze avond verwisseld voor de brancard. We waren mooi op tijd in Scheveningen en werden warm ontvangen door het Circustheater met een welkomstdrankje. Mooie plekken dicht bij het podium en genieten van het meeslepende verhaal van Aïda. Met name de zang van Gaïa Aikman en April Darby kwam recht in ons hart bij ons binnen en we hebben onze emoties alle ruimte gegeven. Voor we het wisten was er al weer het slotapplaus. Om half twaalf waren we weer thuis in Gouda. Wat een topavond hebben we gehad.

Bedankt  Stichting Ambulance Wens,

Hans, Yvonne, Circustheater en de cast van Aïda daar voor!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens